Han öppnar Scandics nya hotell i Karlskrona - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Han öppnar Scandics nya hotell i Karlskrona

Han öppnar Scandics nya hotell i Karlskrona

Scandic Karlskrona öppnar i mars 2010, men redan nu pågår full aktivitet. Det byggs och inreds, personal rekryteras och bokningarna har redan börjat strömma in. Nu står det också klart vem som blir hotelldirektör för Karlskronas nya hotell och mötesplats. Det blir Ola Söderdahl, nuvarande direktör på Scandic Karlshamn, som får två Scandic hotell att driva och utveckla.

17 december 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

– Jag kommer från Sölvesborg och började tidigt jobba i garderoben på Stadshotellet där. Redan då satte jag ett mål för mig själv — en dag skulle jag jobba på Scandic, berättar Ola Söderdahl, som nu utsetts till hotelldirektör för det nya hotellet Scandic Karlskrona.

Ola har lång erfarenhet från branschen, bland annat har han jobbat som konferenschef i Idre Fjäll, och varit med om att öppna Pernilla Wiberg hotell. Närmast kommer Ola Söderdahl från Växjö Konserthus, där han ansvarade för restaurangverksamheten, och sedan ett år är han hotelldirektör för Scandic Karlshamn.

Hotellet i Karlskrona får 183 rum, varav 18 är handikapprum. Det ligger centralt intill Fisktorget på Trossö, och dörrarna kommer stå öppna för både gäster och Karlskronas invånare.
– Designen blir inspirerande, ljus och hämtar inslag från naturen intill. En stor terrass byggs precis invid vattnet, och hotellet får både bar och restaurang som är öppna för alla. När Ola nu tar över som hotelldirektör är jag övertygad om att hans erfarenhet från branschen, hans passion för uppgiften och starka lokala kännedom kommer att göra vårt nya hotell till en fantastisk mötesplats för många, säger Joakim Nilsson, chef för Scandics verksamhet i Sverige.

– Min ambition är att driva ett hotell med smarta lösningar för affärsresenärer och konferensgäster, samtidigt som vi välkomnar alla — jag vill gärna att Karlskronaborna kommer hit och använder lobbyns kostnadsfria trådlösa internet, tar en drink i baren eller äter söndagsmiddag på terrassen, avslutar Ola Söderdahl, hotelldirektör för Scandic Karlskrona, som öppnar i mars 2010.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.