Hanna Lidén Blom blir VD på Comfort Hotel Norrköping - | Konferensvärlden
Hanna Lidén Blom
Mötesnytt > Hanna Lidén Blom blir VD på Comfort Hotel Norrköping

Hanna Lidén Blom blir VD på Comfort Hotel Norrköping

Hotell Hanna Lidén Blom har utsetts till VD och hotelldirektör för Petter Stordalens hotellsatsning i Norrköping. Comfort Hotel Norrköping som öppnar den 29 april nästa år kommer att ha 186 hotellrum och plats för möten och spännande evenemang. 27-åriga Hanna Lidén Blom kommer närmast från rollen som management trainee inom Nordic Choice.

16 september 2015,

Den 29 april 2016 välkomnas de första gästerna till Comfort Hotel Norrköping. Hotellet som är Nordic Choice Hotels första i Norrköping förbereds nu för fullt inför öppnandet. Den viktiga pusselbiten om vem som ska leda hotellet är nu klart och det blir Hanna Lidén Blom. Hon har lång erfarenhet från hotelldrift och valdes förra året ut av Comfort Hotels ledning att genomgå hotellkedjans ledarskapsprogram.

- Jag är oerhört glad och nöjd över att Hanna antagit utmaningen att leda vår storsatsning i Norrköping. Hanna har en oerhört härlig personlighet och kryddar man det med hennes stor kunskaper och skinn på näsan så får man en utmärkt hotelldirektör, säger Pernilla Anderson driftsdirektör för Comfort Hotel i Sverige.

Hanna Lidén Blom har tidigare bland annat arbetat som Sales Manger på Clarion Hotel Gillet i Uppsala och innan sin Management Trainee period på Clarion Hotel Stockholm som receptionschef. Genomgående har hon uppvisat goda resultat som överträffar förväntningarna. Detta har lett till att hon nu, innan ledarutbildningen är klar, får förtroendet att leda Comforts Hotels storsatsning i Norrköping.

- Det känns fantastiskt kul att få ge mig in i kampen om Norrköpings hotellgäster. Vi håller nu på att färdigställa byggandet av hotellet och jag kan lova att de två gamla historiska byggnaderna fulla med karaktär och historia tillsammans med en ny härlig byggnad kommer att bilda ett fantastiskt hotell som jag tror gästerna kommer att älska, säger Hanna Lidén Blom.

Hanna Lidén Blom har, trots att hotellet ännu inte är färdigbyggt, tillträtt tjänsten som hotelldirektör och VD och är nu i full gång med att färdigställa hotellet så att det kan ta emot de första gästerna i april nästa år.

- Det är mycket som ska göras och något av det viktigaste är bemanningen av hotellet. Jag kommer att finkamma stan på de bästa servicetalangerna och tillsammans ska vi sen sätta Comfort Hotel Norrköping på kartan och locka massor av människor till Norrköping, säger Hanna Lidén Blom.

Rekryteringen beräknas starta i oktober/november.

Comfort Hotel Norrköping är Petter Stordalens första egna hotell i Norrköping. Hotellet består av tre ihop byggda byggnader där två är historiska byggnader och den tredje helt ny. Totalt kommer det nya hotellet att ha 186 hotellrum, 4 mötesrum, en stor lobby med gratis WIFI och kaffe 24/7 samt ett coolt gym gratis för alla gäster. Bygget är miljöcertifierat efter – Breem.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.