Happy Tammsviks nya herrgård - glädje i tre plan - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Happy Tammsviks nya herrgård - glädje i tre plan

Happy Tammsviks nya herrgård - glädje i tre plan

Konferenspärlor Happy Tammsviks herrgård har fått ny Happy inredning som både bjuder in och bjuder upp.

24 februari 2015, uppdaterad: 3 juni 2015

Herrgården på Happy Tammsvik har designats om tillsammans med 3dO arkitekter som bland annat hämtat inspiration från Alice i Underlandet. Inredning och möbler är en skön komposition av herrgårdsoriginal och modern form.

- Några av möblerna är mytomspunna och har sin egen historia som till exempel stolarna TON, i stora matsalen. En modell som var de första som serietillverkades i världen, säger hotelldirektör Ulrika Bergström.

Gästerna på Happy Tammsvik kan se fram emot att äntra herrgårdens matsalar av helt olika karaktär – alla inredda med mycket glädje. Kristallrummet med kristallkronor och discokulor blänker i taket, Fågelrummet där fågelkvitter ljuder genom lampor av fågelburar, och Rockrummet men en zebramönstrad flygel som rummets hjärta.

Förändringen i herrgården medför också att arbetsprocessen förändras. En Happy herrgårdslunch kan mycket väl vara en hemgjord burgare på högrev eller en perfekt Spagetti Carbonara. Middagen utformas, tvärtemot traditionen, efter kvällens vinpaket som hovmästaren tagit fram. Dukningen förändras från kväll till kväll och det finns alltid moment som lockar till skratt. Upplevelsen är ett samspel, eller om man så vill, en dans.

- En av mina medarbetare sa nyligen att ”jag har alltid tyckt att det varit roligt att gå till jobbet men nu älskar jag det”. Om vi lyckas förmedla den känslan till våra gäster, då ska vi vara väldigt nöjda, avslutar Ulrika Bergström.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.