Härliga herrgårdsdagar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Härliga herrgårdsdagar

Härliga herrgårdsdagar

Koppla av och låt inspirationen flöda, på Dömle Herrgård i hjärtat av Värmland.

16 september 2014,

Den som söker en naturskön plats för minnesvärda möten hamnar helt rätt på Dömle Herrgård. Hit kommer grupper på upp till 200 personer för att njuta av alltifrån en rogivande atmosfär till kulinariska smakupplevelser. På ett och samma ställe hittar du moderna lokaler i genuin herrgårdsmiljö, stimulerande aktiviteter, unikt boende, ett kök som serverar närproducerat och en exklusiv vinkällare. 

Låt stressen rinna av, ta ett djupt, friskt andetag och låt de kreativa tankarna flöda. I herrgården får både små och stora sällskap möjlighet att mötas i lugn och ro. Inget rum är det andra likt och alla lokaler har personlig charm och modern utrustning. I mötespauserna kan man välja att i egen takt ladda batterierna genom att ströva omkring i lummig skog, vandra över berg och öppna ängar eller slå sig ner vid stranden och se ut över det lugnande vattnet.

Vill man göra något i grupp erbjuds ett stort urval av aktiviteter både för kropp och själ. Fortsätter man i njutningens tecken kan man till exempel välja att bada badtunna i herrgårdens utomhusspa eller avnjuta en vinprovning i vinkällaren. Vill man istället utmana kroppen eller sina kollegor kan man paddla kanot, spela tennis, tävla i musikfrågesport eller utmana varandra i en matlagningsduell.

Hela vistelsen ramas in av den mat och dryck som serveras i herrgårdsrestaurangen. Här lägger kockarna mycket tid och kärlek på att hitta närproducerade råvaror av bästa kvalitet som sedan lagas till smakupplevelser utöver det vanliga. Varmt välkomna till Dömle Herrgård, en idyllisk miljö i hjärtat av Värmland.

Dömle Herrgård:

Har 11 konferenslokaler och kan ta emot upp till 200 konferensgäster. 

Herrgården rymmer 124 bäddar fördelade på 51 rum. Rummen finns i tre olika byggnader – herrgården, flyglarna och Sjögården. Rummen är personligt inredda och har alla sin egen historia att berätta.

Maten som serveras i herrgårdsrestaurangen är närproducerad och här finns även en exklusiv vinkällare.

Herrgårdens huvudbyggnad firar 150-års jubileum 2014.

Läs mer på: www.domle.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.