Harrys i Linköping nyöppnar och inleder samarbete med välkänd kock - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Harrys i Linköping nyöppnar och inleder samarbete med välkänd kock

Harrys i Linköping nyöppnar och inleder samarbete med välkänd kock

Efter en omfattande renovering öppnar nu Harrys i Linköping igen – i ny kostym och med mer självförtroende än någonsin. Förändringen tydliggörs i allt från design och inredning till en storsatsning på svensk, vällagad mat. I samband med öppningen har Harrys i Linköping inlett ett samarbete med den välkända kocken Jonas Dahlbom som gör sina tolkningar av svenska klassiska maträtter.

19 augusti 2015,

Ombyggnationen är en del i krogkedjans vilja att förnya sig. Linköping är, efter Göteborg och Ängelholm, den tredje krogen som får ett ansiktslyft.

– Vi är mycket stolta över att bli en av de första krogarna i kedjan att få visa upp det nya konceptet för Linköpingsborna. Harrys i Linköping är något av en inrättning och nästan alla som vuxit upp eller bott i Linköping har någon form av relation till Harrys, säger Fredrik Thelander, platschef på Harrys i Linköping.

I samband med öppningen sker ett samarbete med Jonas Dahlbom, en av Sveriges mest välrenommerade kockar som bland annat vunnit Årets Kock och deltagit i TV-program som Kockarnas Kamp. Tillsammans med Harrys i Linköping har Jonas skapat en exklusiv meny av svenska rätter som finns att avnjuta på restaurangen 28 augusti – 4 september. På menyn hittar man bland annat lättrökt röding, krispigt sidfläsk med bakad sommarlök, tryffelsmör och färskpotatissallad samt rabarber och jordgubbar med lönnsirap.

– Menyn är min tolkning av svenska klassiker som ligger mig varmt om hjärtat och passar perfekt in i det nya konceptet. Jag är glad att få vara en del av satsningen i Linköping. Harrys är en restaurang för alla där man alltid känner sig i gott sällskap, säger Jonas Dahlbom.

Nyligen fyllde krogkedjan 20 år och påbörjade ett utvecklingsarbete för att förnya så väl koncept som erbjudande. Idag bejakas kedjans svenska ursprung såväl i design och inredning som i menyerna, och inspirationskällan Harry Nilsson, en klurig livsmedelshandlare i Falkenberg, som drev en folklig och personlig handelsbod är fortfarande en stark förebild.

– Det känns oerhört spännande att vi nu konverterat kedjans största krog till det nya konceptet. Linköping är en viktig stad för oss där vi funnits länge och har många trogna gäster. Vi vill vara samlingsplatsen i staden och med hjälp av den här uppdateringen och väldigt många duktiga medarbetare vet jag att vi kommer försvara den positionen, säger Niclas Möller, VD på Harrys.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.