Hemligt mötesrum på Quality Hotel Selma Lagerlöf - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Hemligt mötesrum på Quality Hotel Selma Lagerlöf

Hemligt mötesrum på Quality Hotel Selma Lagerlöf

Efter att under hösten ha öppnat några konceptualiserade möteslokaler, tar nu Quality Hotel Selma Lagerlöf nästa steg i att erbjuda annorlunda och behovsorienterade konferensrum.

26 mars 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Med start v. 15 öppnar man ett ”hemligt” konferensrum i en dold del av hotellet, och breddar nu sitt utbud ytterligare. Namnet på den nya konferenslokalen följer hotellets namn och profil, med ständiga kopplingar till författarinnan och nobelpristagaren, och blir ”Löjtnant Lagerlöf” som en liten hyllning till Selmas far.
- Vi är mycket glada över att kunna erbjuda ännu ett mötesrum som avviker från standarden, och som utgår från ett specifikt mötesbehov, säger Mattias Nord, VD på Quality Hotel Selma Lagerlöf. Vi vill ge våra gäster och kunder möjligheten att välja mötesmiljö utifrån mål och syfte, och nu får vi ytterligare en möjlighet..

Lokalen Löjtnant Lagerlöf kommer inte att skyltas upp på anslagtavlor eller via hotellets ordinarieinformationssystem, utan tanken är att det ska hållas helt osynligt för alla utom de initierade.
- Vi tror att det finns ett ganska stort behov av mötesrum som detta, fortsätter Mattias Nord. Det finns massor av möten som måste ske i avskildhet, t.ex. anställningsintervjuer, affärsöverlåtelser, nya samarbeten, etc, och nu finns möjligheten att genomföra dem i en skön miljö med den stora konferensanläggningens kompetens och servicenivå.

I anslutning till lokalen, finns några hotellrum samt en liten matsal, varför konferensgruppen kan vara helt avskild under hela vistelsen och helt undvika offentlig insyn i att mötet sker.
- Ja, vi har komponerat det utifrån ett 24 timmars perspektiv. Om behovet finns att vara helt avskild under dygnets 24 timmar, så vill vi kunna erbjuda den möjligheten. Vi har gjort ett marknadsundersökning kring det här, och behovet var solklart, berättar Mattias. Vi räknar med att den här lokalen, trots att den ska vara hemlig, blir en av våra mest populära, avslutar Mattias NordSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.