Hesselby Slott utökas med 130 nya hotellägenheter - | Konferensvärlden
Foto: Thomas Wingstedt
Hesselby Slott utökas med 130 nya hotellrum/lägenheter.
Mötesnytt > Hesselby Slott utökas med 130 nya hotellägenheter

Hesselby Slott utökas med 130 nya hotellägenheter

Mötestrender Hesselby Slotts ägare Torbjörn Blomqvist och Tomas Ledin, har tillsammans med Alm Equity tecknat ett avtal om att gemensamt äga och utveckla nya hotellbyggrätter på Hesselby Slott. Bygget av de cirka 130 nya hotellrummen/lägenheterna planeras starta under våren 2017, för att stå klart under 2019.

4 juli 2016, uppdaterad: 4 juli 2016

Hesselby Slott ingår i Stockholm Meeting Selection som även driver 10 andra slott, hotell och eventlokaler i Stockholmsområdet. Nu utvecklar de sin verksamhet med 130 nya hotellrum/lägenheter som planeras vara klara under 2019. Dessa kommer att med fördel kunna användas till både short- och longstay.

- Detta kommer att skapa möjligheter till en stark satsning på vår befintliga verksamhet med optimala förutsättningar i slottet och tillhörande byggnader för en konkurrenskraftig framtida verksamhet, säger Torbjörn Blomqvist, delägare av Hesselby Slott och ägare av Stockholm Meeting Selection.

Ett slott med många möjligheter

Målsättningen med utvecklingen av fastigheten är att komplettera Hesselby Slott med hotellägenheter som når nya kundgrupper, utvecklar befintlig hotellverksamhet samt möjliggör ett effektivt nyttjande av befintliga faciliteter på slottet. Ambitionen är att nivån på verksamheten skall kunna ändras och anpassas efter efterfrågan och att slottet kan erbjuda tjänster och service som exempelvis spa, gym och restaurang som kan vara kommersiellt gångbara året runt.

Hesselby Slott - Sveriges Musikslott

Hesselby Slott, Sveriges Musikslott, har 68 musikinspirerade hotellrum inklusive 8 hotellsviter designade av populära svenska artister. Det finns 12 konferensrum inklusive "Polar Music Prize Salen" där prisets alla mottagare finns porträtterade. I höstas lanserades Music Lounge som är en ytterligare del av Hesselby Slotts musiksatsning, bestående av två inspelningsstudios med egen lounge och bar. I Orangeriet finns den mycket uppskattade Sensuella Isabella Baren.

Läs mer och boka din konferens på Hesselby Slott på Konferensguiden.se. Här erbjuds du kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.