Himmelsby gårdshotell utökar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Himmelsby gårdshotell utökar

Himmelsby gårdshotell utökar

Konferenspärlor I Mantorp, åtta minuter från E4:an, ligger Himmelsby Gårdshotell. Hotellet växer och har nyligen utökat både sin spa- och konferensavdelning som nu kan ta emot 100 gäster.

10 februari 2015, uppdaterad: 2 juni 2015

Vd:n Rakel Gustafsson och vice vd:n Madeleine Hearthly menar att tanken är att besökarna ska få en wow-känsla när de besöker Himmelsby gårdshotell, som ligger på landet med grusade vägar men ändå erbjuder en oerhörd lyx med ett härligt spa, vackra inredningsdetaljer och god mat. Av Himmelsbys fem kockar är tre gourmetkockar som kan ge det där lilla extra i smakupplevelsen med goda råvaror som lagas från grunden.
– Tanken är att det ska vara en riktig smakupplevelse, och något mer än vad man tänkt sig. Snacksbuffén ger även den många val men i övrigt har vi ett wellness-tänk. I helgen gjorde vi 100 gröna ingefäradrinkar, säger vd:n Rakel Gustafsson och vice vd:n Madeleine Hearthly.

I spaavdelningen möts man av specialdesignat kakel och omsorgsfullt valda detaljer – mil och åter mil bort från de typiskt svenska helvita väggarna. I ett av rummen finns en hamam – ett turkiskt kurbad med en varm slät stenplatta i mitten där man kan få behandlingar. Utanför finns en traditionell bastu och inne finns en infrabastu där värmen inte känns påtaglig, men inuti kroppen blir det ändå varmt och plötsligt kommer svetten.

Taggar/Etiketter
Hotell  Konferens  Nyrenoverat  Spa  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.