Historic Hotels of Sweden får två nya medlemmar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Historic Hotels of Sweden får två nya medlemmar

Historic Hotels of Sweden får två nya medlemmar

HISTORIC HOTELS of SWEDEN växer ytterligare och kan presentera två nya medlemmar.

Historic Hotels of Sweden fortsätter att förverkliga sin vision att kunna erbjuda Sveriges bästa kvalitetshotell, med noga utvalda slott, herrgårdar och personliga hotell.

3 september 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Med en geografisk spridning från Åre till Skanör, kan vi nu meddela att gruppen förstärkts i den underbara kultur och besöksorten Gränna, vid Vätterns strand. Det är HOTELL AMALIAS HUS, charmigt inbäddat i ett helt kvarter just vid infarten till Gränna. Personligt inredda rum med hög kvalitet, och det lilla extra i varje vrå. Familjens värdskap är påfallande.

Vidare kan vi med stolthet presentera HOTEL STUREPLAN som ett unikt
innerstadshotell – ”off Stureplan”. Hotellet inryms i en kulturfastighet, som blandar tidstypisk Jugendstil med en förstklassig hotellmiljö, och allt inramat av en mycket smakfull inredning. Här finns allt vad en besökande gäst i Stockholm kan önska sig. I nära samarbete med välkända Per Lei Restaurang erbjuds det bästa ur det norditalienska köket. Vidare inryms världens första Bollinger Champagnebar i huset.

Historic Hotels of Sweden är en sammanslutning av privatägda herrgårdar, slott och anrika hotell samt ett rederi med tre kryssningsbåtar. Ett levande intresse och äkta engagemang för att erbjuda gästerna upplevelser av exceptionellt god kvalitet är något som förenar samtliga medlemmar i gruppen.

Från den 1 september 2009 förstärker familjen Åström sitt Svenska Kulturpärlor med det fina Gripsholms Värdshus i Mariefred. Förutom denna pärla, äger och driver familjen 2 av de fina Historic Hotellen – Dufweholms Herrgård/Katrineholm och Södertuna Slott i Gnesta.

Medlemmar:
Hotell Fjällgården, Åkerblads i Tällberg, Hotel Stureplan, Gripsholms Värdshus, Södertuna Slott, Dufweholms Herrgård, Rederi Göta Kanal, Hotel Amalias Hus, Toftaholm Herrgård, Hotell Gässlingen.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.