Högbo Brukshotell planerar omfattande renovering - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Högbo Brukshotell planerar omfattande renovering

Högbo Brukshotell planerar omfattande renovering

2010 var ett bra år för Högbo Brukshotell som ökade omsättningen med 20 procent. Nu planerar man en omfattande renovering signerat Stylt Trampoli, som ska skapa en röd tråd mellan hotellet och angränsande Högbo Bruks historia.

24 mars 2011, uppdaterad: 9 mars 2016

Högbo Brukshotell, två timmar norr om Stockholm, har stora planer för framtiden. Tack vare ett mycket bra 2010 med en 20-procentig ökning av omsättningen och en jämn beläggning ser man ljust på framtiden. Målet är att gå från dagens 51 mkr till att omsätta 70 mkr om fem år. Hotellet har i dagsläget 56 anställda och nu planeras ett antal nyanställningar för att möta den stadigt ökande efterfrågan.

Högbo Brukshotell tar hjälp av designföretaget Stylt TrampoliHotellet planerar nu omfattande renoveringar i de allmänna utrymmena. Med hjälp av Stylt Trampoli, som framgångsrikt inrett systerhotellen Bjertorp Slott utanför Göteborg och Såstaholm Hotell & Konferens utanför Stockholm, vill man plocka in angränsande Högbo Bruks historia som en röd tråd. Bland annat så kommer hotellets lobby, bar och på sikt även restaurang att få en ny skepnad. Syftet är att skapa spännande miljöer som gör det enkelt för gästen att stanna kvar efter ett besök i hotellets prisbelönta restaurang.

Under 2010 genomgick hotellets SPA-avdelning, en första renovering som nu står klar. Där har man valt att plocka in naturen runt hotellet och nyligen invigdes ett nytt behandlingsrum med björk som tema.
– Vi ser bara positivt på framtiden och de här satsningarna är en viktig del i vår fortsatta utveckling. Vi har under många år satsat på att utveckla mjukvaran, det vill säga vår personal och det personliga mötet med gästerna, och där är vi riktigt starka idag. Nu är det dags att lyfta hårdvaran också, säger hotelldirektör Tomas Lindqvist.

Taggar/Etiketter
Stylt Trampoli  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.