Holiday Club expanderar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Holiday Club expanderar

Holiday Club expanderar

Hotellproffsen Stefan Karlsson och Ingemar Jonsson köper majoriteten av Holiday Club Åres hotelldrift och blir därmed partners till Holiday Club i ett nybildat bolag. Med det nya partnerskapet vill Holiday Club lyfta Åres barmarkssäsong samt expandera sin verksamhet framförallt i Sverige men även i Norge och Danmark. Andelsveckoverksamheten drivs vidare i egen regi genom Holiday Club Sweden AB.

21 mars 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

I Åre skall nya evenemang, mässor och kongresser etableras för att aktivera barmarkssäsongen. Expansionen planeras ske genom såväl förvärv av befintlig verksamhet som uppbyggnad av helt nya anläggningar.
– Stefan Karlsson och Ingemar Jonsson har imponerande meritlistor. Deras krafter passar Holiday Club perfekt, särskilt när det gäller att utveckla hotellkoncept, säger Vesa Tengman, VD Holiday Club Resorts.

Stefan Karlsson som härstammar från Bräcke i Jämtland började sin hotellkarriär redan som 17-åring då han tog över Kälarne Hotell. Han driver i dag tillsammans med Ingemar Jonsson bland annat Hotell Lappland i Lycksele, som utsetts till Sveriges lönsammaste hotell, och Scandic Östersund City i Östersund. De har tidigare även drivit Hotell Södra Berget i Sundsvall.
– Holiday Club är ett av Sveriges starkaste varumärken inom hotellbranschen och jag är otroligt stolt över att bli en del av det samtidig som jag är laddad för att hitta nya affärsmöjligheter och att utveckla framförallt sommarsäsongen i Åre, säger Stefan Karlsson.

Stefan Karlson och Ingemar Jonsson tar över driften av hotellet i Åre den 1 april 2011. Hotellverksamheten kommer fortsätta att drivas under namnet Holiday Club Åre.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.