Hollywood-behandlingar tar plats på Grand Hôtel - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Hollywood-behandlingar tar plats på Grand Hôtel

Hollywood-behandlingar tar plats på Grand Hôtel

Hälsa & Spa Grand Hôtel lanserar fyra nya spa-behandlingar, där två stycken – Grand Glow och Instant Glow, är speciellt framtagna för Grand Hôtel i samarbete med det världsberömda kosmetikföretaget Biologique Recherche. Utöver dessa tillkommer en anti-stressmassage under namnet Flow och en chakraflödesmassage.

8 maj 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

De nya behandlingarna Grand Glow och Instant Glow har en hög koncentration av botaniska, marina och biologiska extrakt i produkterna. Med hjälp av kyla, fruktsyror och boosters reduceras linjer och mörka ringar både omgående och på längre sikt. Ingredienserna är kallpressade – vilket fungerar som ”rawfood” för huden. Anledningen till det är för att bevara en så hög dos som möjligt av aktiva ämnen och enzymer, samt minimera risken för allergiska reaktioner.

Produkterna används av de mest renommerade klinikerna och salongerna runt om i världen där kundkretsen huvudsakligen består av professionella hudterapeuter och Hollywood-celebriteter. De högkvalitativa produkterna hanteras endast av noga utvalda hudexperter med särskild erfarenhet och de nya Glow-behandlingarna är framtagna exklusivt för Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness.

– Resultatet av behandlingarna är minst sagt strålande och det känns jättebra att vi från och med nu kan erbjuda den senaste trenden inom skönhetsbehandlingar. De nya behandlingarna innebär att Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness får något unikt som endast ett fåtal utvalda aktörer i världen kan erbjuda, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

Tidigare i år fick Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness den internationella utmärkelsen Världens mest innovativa spakoncept vid tyska Gala Spa Awards. Utmärkelsens motivering löd: “Grand Hôtels spakoncept har ett konsekvent fokus på helhet och naturlighet med tydliga nordiska inslag. De har även de bästa terapeuterna och specialisterna inom skönhet, hälsa, fitness och healing“.

Taggar/Etiketter
Grand Hôtel  Spa  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.