Höstlig magi på Östersjön - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Höstlig magi på Östersjön

Höstlig magi på Östersjön

Magi och komedi är höstens teman på Tallinks och Silja Lines Östersjökryssningar.
Från och med 1 september till och med mitten av november kommer Tallinks kryssningar mellan Stockholm-Tallinn och Riga-Stockholm att bjuda på komedi med skrattgaranti. Under samma period bjuds det på häpnadsväckande magiska uppträdanden i världsklass på Silja Lines kryssningsfartyg Symphony och Serenade.

17 augusti 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Europeiska och amerikanska toppartister inom komedi och magi samlas under hösten på Tallinks och Silja Lines kryssningsfartyg för att förgylla de flytande nöjespalatsen. Richard Burr, femfaldig världsmästare i magi, Rob Torres och Strange Comedy är bara några exempel på magiker, illusionister och komiker som, tillsammans med dansare, kommer att bjuda gästerna på häpnadsväckande föreställningar under kryssningarna.
– Vi har laddat höstens kryssningar med det bästa inom komedi och magi. Gästerna kan se fram emot härliga uppträdanden och ofattbara, häpnadsväckande illusioner med garanterad wow-upplevelse. Det har aldrig varit så spännande att kryssa med oss som nu, säger Ats Joorits, Försäljnings- och marknadsdirektör på Tallink Silja

Kryssning med komikGäster som kryssar med Tallink under hösten kan välja och vraka mellan otaliga höjdare inom komedi. De amerikanska komikerna Rob Torres och Kip Reynolds, estniska Dan le Man, spanska Eric Boo och ryska Skidy Theater samt imitatören Jose Christo Belten har alla förberett härligt fartfyllda shower. Nummer som tidigare visats på Cirque du Soleil och Molin Rouge tar nu steget upp på Tallinks kryssningsscen.

Magiska mötenSilja Line lockar med magiska resor. Allt från trollkonster till fantastiska illusioner får publiken att sväva av spänning. Från morgon till kväll förvandlas kryssningsfartygens promenadstråk till scener för storslagna illusioner. Här finns även trollerihörn där gäster kan uppleva trollerikonst i absolut världsklass på nära håll.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.