Hotel Tylösands vd Elisabeth Haglund har invalts i Restauratörens Hall of Fame! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Hotel Tylösands vd Elisabeth Haglund har invalts i Restauratörens Hall of Fame!

Hotel Tylösands vd Elisabeth Haglund har invalts i Restauratörens Hall of Fame!

Restauratörens Hall of fame ses som ett hedersbevis för en exceptionell insats inom den svenska hotellnäringen.

20 november 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Hall of Fame-pristagarna har utsetts sedan 1986 och listan upptar de största namnen inom den svenska hotell- och restaurangbranschen ända tillbaka till Werner Vögeli och Tore Wretman. Utmärkelsen ges till dem som gjort en exceptionell och bestående insats för hotell- och restaurangbranschen samt är föredömen som både företagsledare och kreatörer. Fram till i år har endast män vederfarits denna ära.

Jag tror inte någon kan förstå hur glad jag blev över utmärkelsen, säger Elisabeth Haglund som första kvinna i hotell-Sveriges Hall of Fame.

Prisjuryns motivering: ”Elisabeth Haglund tilldelas Hedersutmärkelsen i Främsta Rummet – Restauratörens Hall of Fame 2009. Hon brinner för sin bransch i alla dess delar och har vigt sin gärning åt att kämpa för svensk företagsamhet i allmänhet och dess besöksnäring i synnerhet. Hon har genom engagemang och diplomati vunnit sina kollegors förtroende och är branschens företrädare i åtskilliga sammanhang. Hotel Tylösand har under Elisabeths ledarskap år efter år toppat lönsamhetsligan i svensk hotellnäring, mycket tack vare Elisabeths omsorg om detaljer och goda värdskap.

Elisabeth Haglund är född in i branschen, mamma o pappa drev i många år Kurhotellet i Ulricehamn och därefter Bachelors Club i Göteborg. Hon gillade branschen och stod snart på egna ben. Paris, Luzern, Davos, Cornell University, USA, Oslo, Maldiverna, London är några av anhalterna under karriären för arbete och studier.

Efter 9 år som Vd är hennes vilja att höja gästernas upplevelse starkare än någonsin. Snart drar hon igång ett 100-miljoners projekt med 70 nya hotellrum för att säkra kvalitetsnivån.

Elisabeth är vice ordförande i SHR och styrelsemedlem i Svenskt Näringsliv, Visit Sweden, Halmstad Näringsliv AB och Halmstad Flygplats.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.