Hotell ett i Oskarshamn – ny medlem i Sweden Hotels - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Hotell ett i Oskarshamn – ny medlem i Sweden Hotels

Hotell ett i Oskarshamn – ny medlem i Sweden Hotels

Hotell ett i Oskarshamn har valt att bli medlemmar i hotellkedjan Sweden Hotels. Ursprungligen inrymdes Oskarshamns kommunala badhus i fastigheten, men efter en omfattande ombyggnation - där man bevarat många av de gamla detaljerna från badhusets dagar - slog Hotell ett upp sina portar år 2008.

14 april 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Torbjörn Nyberg äger och driver Hotell ett i Oskarshamn. I den gamla bassängen inryms numera hotellets restaurang och högt uppe på ena väggen stoltserar badhusets gamla trampolin. I djupa änden på bassängen har man ställt iordning en relaxavdelning med tre olika sorters bastu, massage, floating, solarium och gym. Hotellets 52 rum har sin egen unika stil, skapad efter simhallens möjligheter.
– Efter att ha drivit hotellet ett par år kände vi att det var dags att ta nästa steg och gå med i en hotellkedja, berättar Torbjörn Nyberg. Efter att ha undersökt de olika hotellkedjorna föll valet på Sweden Hotels. Dels handlar det förstås om att öka beläggningen på vårt hotell och erbjuda våra gäster ett bra stamgästprogram, dels om att byta erfarenheter med andra privata hotellägare och bygga upp ett kontaktnät, fortsätter han.
– Kan man förvandla en gammal kommunal simbassäng till ett läckert designhotell, då är inget omöjligt, säger Eva Palmgren på Sweden Hotels. Vi är mycket glada över att välkomna Hotell ett till Sweden Hotels, fortsätter hon.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.