Hotell öppnar boklåda - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Hotell öppnar boklåda

Hotell öppnar boklåda

Nya Rica Hotel No.25 i Göteborg har för avsikt att vara Göteborgs nya mötesplats för människor verksamma inom kultur och kreativitet. Istället för en lobby finns här ett ombonat vardagsrum där utställningar samsas med aktiviteter, fredagsmys, mat och kreativa möten. Nu tar hotellet ytterligare ett steg när man öppnar Sveriges minsta bokhandel i vardagsrummet.

6 september 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Bokhandeln får namnet ”Boklådan” och kommer att ha enbart tre titlar till försäljning. Den kommer att drivas i samarbete med bokförlaget Kabusa, som varje månad kommer att presentera tre nya aktuella titlar. Vid sidan av minibokhandeln kommer det också finnas ett lånebibliotek av böcker, med cirka hundra titlar att låna och läsa på plats i vardagsrummet eller på hotellrummet. Minibokhandeln ”Boklådan” hade premiär i samband med hotellets nypremiär den 1 september 2011.
– Det är ett nytt spännande samarbete med Rica och det är roligt att våra böcker får inreda vardagsrummet i Göteborg. Vi har i vår utgivning internationella deckarstjärnor som Peter Temple och Linwood Barclay, feelgood-drottningen Karin Brunk Holmqvist, fina presentböcker från Västkusten och Göteborg, serien Kabusa Dikt samt fantasifulla barnböcker. Vi kan därför utan problem, varje månad erbjuda hotellets gäster tre noga utvalda titlar från vår utgivning, säger Kerstin Aronsson, VD för Kabusa.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.