Hotell Södra Berget redo för sommaren - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Hotell Södra Berget redo för sommaren

Hotell Södra Berget redo för sommaren

Nu har hantverkarna slagit igen sina verktygslådor och då står 80 fräscha, nyrenoverade dubbelrum och väntar på att gästerna ska krypa ner i de nya sängarna. En tillbyggnad omfattande 180 kvadratmetrar som förutom restaurang också innehåller lounge, bar och dansgolv, lämnar hantverkarna också efter sig.

4 juli 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Totalt under våren har Hotell Södra Berget satsat på ombyggnationer för cirka tio miljoner kronor, och då har också den befintliga restaurangen 180 grader med den omtalade utsikten blivit ordentligt uppfräschad. Här kommer att satsas ännu mer på maten med målet att än en gång listas i White guide som en av topp tre i regionen.

En annan nyhet för sommaren är att hotellet nu själva bedriver Spaverksamheten, vars lokaler också fått en lättare ansiktslyftning.

I höst är dock hantverkarna tillbaka. Då ska 26 sviter helrenoveras och hotellägaren Patrik Attini vill också bygga ut hotellet med 80 sviter och göra mässhallen dubbelt så stor. I dag rymmer den 800 personer, men ambitionen är att kunna ta emot 1 600 besökare i den.

Till hösten invigs också den nya bilvägen med tillhörande cykelbana uppför Södra berget. Ägaren Patrik Attini är övertygad om att alla investeringar som gjorts under året är väl använda pengar.
– Vi återhämtade oss bra i fjol efter en nedgång under finanskrisen. I fjol ökade vi omsättningen med nio procent och omsatte 57 miljoner kronor. I år räknar vi med samma positiva ökning.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.