Hotell tar hjälp av sina konferensgäster för att göra gott - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Hotell tar hjälp av sina konferensgäster för att göra gott

Hotell tar hjälp av sina konferensgäster för att göra gott

Högbo Brukshotell, Såstaholm Hotell & Konferens och Bjertorp Slott skänker under april månad 25 kr per konfererande gäst till Unicef, ett ändamål som hotellens kunder röstat fram.

16 februari 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Att man som företag har en möjlighet att bidra till ett bättre samhälle är en ståndpunkt som Winn Hotel Groups tre möteshotell Högbo Brukshotell, Såstaholm Hotell & Konferens och Bjertorp Slott alla enats kring. Ett av Winn Hotel Groups kärnvärden är engagemang vilket betyder engagemang för medarbetare, ägare, kunder, miljö och det samhälle företaget verkar i. Målsättningen är att med ett gediget engagemang på en affärsmässig grund, bidra till en hållbar utveckling. Arbetet innefattar bland annat internt miljöarbete och att bidra till olika samhällsprojekt.

Låter konferensgäster vara med och bidraNu gör man slag i saken och startar ett gemensamt projekt för att göra gott tillsammans med kunderna. Under februari månad låter de tre hotellen 60 av sina största konferenskunder rösta på olika typer av hjälporganisationer som verkar runt om i världen. Valet föll på Unicef som fick 80 % av kundernas röster. Under hela april månad skänker samtliga hotell 25 kronor per konfererande gäst till Unicef och den första veckan i maj redovisas resultatet.

Förutom detta projekt är alla tre hotell svanenmärkta vilket innebär att samtliga hotell exempelvis köper kravmärkt och närproducerat till restaurangerna, byter till LED- och lågenergilampor, minskar vattenförbrukningen genom att byta till snålspolande vattenkranar, duschblandare och toaletter. Trycksaker, toalett- och hushållspapper är miljömärkta och städning sker med miljömärkta rengöringsmedel.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.