Hotell-vd blev Årets Profil - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Hotell-vd blev Årets Profil

Hotell-vd blev Årets Profil

Fredrik Janson, vd på Stenungsbaden Yacht Club, blev utsedd till ”Årets Profil i Stenungsund”. Utmärkelsen delades ut under Näringslivsgalan i Stenungsund.

30 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Årets Profil i Stenungsund är ett hederstecken till en enskild person som på ett speciellt sätt under året skapat en positiv bild av Stenungsund. Årets Profil i Stenungsund är instiftat av Stiftelsen Profil Stenungsund. Utmärkelsen överlämnades på ”Galan ’11” den 12 maj på Stenungsbaden Yacht Club.

Motivering:
Årets profil arbetar med glädje, prestigelöshet, energi, och målmedvetenhet för att ständigt finna nya evenemang och aktiviteter för att vi som verkar och bor i regionen skall få avnjuta föreställningar och upplevelser utöver de vanliga. Evenemang och föreställningar som förutom upplevelser ger ett positivt avtryck utanför vårt område och därmed bidrar till att skapa en positiv bild av Stenungsund. Under de senaste åren har årets profil varit en stark bidragande orsak till att vi har haft besök av rockgruppen Status Quo, EM – läger i fotboll, dragkamps VM mm.

Årets Profil har även genom sitt engagemang kring omdaningen av Stenungsbaden skapat ett förstaklassikt hotell och en mötesplats för gäster från såväl Sverige som utomlands och därigenom ständigt starkt bidrar till att sätta Stenungsund på kartan

Sammantaget gör detta honom till en mycket välförtjänt mottagare av utmärkelsen Årets Profil i Stenungsund 2010.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.