HTL Kungsgatan öppnar ny lounge - | Konferensvärlden
Mötesnytt > HTL Kungsgatan öppnar ny lounge

HTL Kungsgatan öppnar ny lounge

Mötestrender HTL Kungsgatan, centralt beläget på Kungsgatan 53 i Stockholm, öppnar den 11 maj upp sin innergård för säsongen. Det sker i samband med invigningen av en helt ny hotell-lounge, med syfte att skapa en plats för möten och avkoppling.

6 maj 2015, uppdaterad: 7 oktober 2015

– Vi tror att det finns något här för alla - vare sig du är på besök från Manhattan eller är här över en helg från Karlstad, säger Stefan Pedersen, Mat- och dryckansvarig, HTL hotels.

Som en nystartad tradition öppnar HTL Kungsgatan sin innergård i samband med att våren anländer. En centralt belägen oas med en spännande blandning av internationella och lokala gäster där stämningen är avslappnad.

– Vare sig du vill äta lunch i solen bortanför storstadsbruset eller ta ett glas cava efter jobbet så passar innergården utmärkt. Vi har även inriktat oss särskilt på isdrinkar, så är du ute efter något svalkande när värmen kommer borde du verkligen testa vår Frozen Strawberry White Chocolate Daquiry, säger Stefan Pedersen.

Hotellets innergård öppnar officiellt den 11 maj och håller öppet under hela sommaren. Spellistor har skapats speciellt för HTL hotels av Music ID (Alf Tumble och Magnus Rydén) för att gästerna ska känna av HTLs internationella puls. Även DJs gästar HTL loungen och innergården med jämna mellanrum.

En internationell lounge för avkoppling och nätverkande
I anslutning till öppnande av uteserveringen öppnar hotellet även upp sin nya hotell-lounge. En interiör förändring som skett för att än mer skapa en modern plats där gästen ska känna sig som hemma.

– Vi har satsat mycket på att förstärka den sköna och mysiga känslan i loungen. En plats där gäster från hela världen och personer som arbetar eller bor i området möts över ett glas cava eller mat. Vi har justerat färgerna till en mjukare färgskala på möblemanget, adderat fler smarta och sköna möbler samt stora format av fotokonst, säger Gül Heper, Commercial Manager, HTL hotels.

Konceptet är internationellt och det mesta kan delas, vare sig det handlar om mat för det större sällskapet eller en flaska cava från det rika sortimentet. Servicen från personalen är familjär och anpassad efter gästernas olika preferenser.

Ett år sedan öppning
På bara ett år har HTL Kungsgatan lyckats etablera sig i Stockholm som ett modernt hotell med hög kvalitet och digital profil där kunden alltid står i fokus. Den 2 maj har hotellet varit öppet i ett år och har allt sedan dess haft ett stort antal gäster från världens alla hörn, arrangerat filmpremiärer, ölmässor och valvakor och samtidigt har två nya hotell öppnats i Oslo.

– Vårt första år har varit över förväntan på många sätt. Vår satsning på ett hotell med det bästa storstadsläget och hög kvalitet till ett attraktivt pris har uppskattats av allt från gäster till loungebesökare och restauranggäster. Vi ser på framtiden med stor förhoppning och fortsätter utvecklingen som den gjort hittills så ser vi inga gränser för framtiden, säger Joachim Högefjord, Managing Director, HTL hotels.

 

Taggar/Etiketter
HTL hotels  Konferens  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.