Jenny Hjalmarson har utsetts till ny vd för Bommersvik Hotell & Konferens - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Jenny Hjalmarson har utsetts till ny vd för Bommersvik Hotell & Konferens

Jenny Hjalmarson har utsetts till ny vd för Bommersvik Hotell & Konferens

På nya platser Jenny Hjalmarson tar över som VD för Bommersvik Hotell & Konferens från den 1 september. Bommersvik ligger bara 40 minuters resa söderut från centrala Stockholm i ett rofyllt naturområde med magisk utsikt över den stilla sjön Yngern.

10 juli 2023, uppdaterad: 10 juli 2023

Jenny har en otroligt bred bakgrund både inom fastighetsförvaltning, coachande ledarskap och inte minst som konferenschef. Med ett brinnande intresse för människor, inredning och möten tar hon efter sommaren vid från den avgående VD:n som nu går i pension.

”Bommersvik är en underbar plats och jag ser fram emot att få vara med och utveckla verksamheten in i framtiden. Här har historiska möten skett och jag ser fram emot att Bommersvik även i fortsättningen ska vara en plats där människor möts för att göra världen lite bättre.  

Det är för mig också spännande att verksamheten växer inom den privata besöksnäringen, med sommargäster, bröllop, fester och restaurangbesökare. 

För mig känns Bommersvik, som för många av gästerna, lite som att komma hem. Tillbaka till en bransch som jag verkat i tidigare med en ägare som jag delar värderingarna med. Det känns verkligen roligt!” säger tillträdande VD Jenny Hjalmarson.

Styrelsen är mycket glada över att vi har genom en noggrant genomförd rekryteringsprocess lyckats säkra en VD som kan leda Bommersvik som en besöksplats i världsklass för hållbara möten i en naturskön miljö säger styrelseordförande Joakim Jonsson.

Bommersvik Hotell & Konferens är en konferensanläggning 40 min från Stockholm med service från hjärtat. Här njuter våra gäster av naturen, här- och närlagad mat och vår unika atmosfär. Här sitter bra möten i väggarna sedan 1937.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.