Johan Hjort ny VD på Högberga Gård - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Johan Hjort ny VD på Högberga Gård

Johan Hjort ny VD på Högberga Gård

Johan Hjort tillträder idag som ny VD på Högberga Gård på Lidingö. Johan kommer närmast från c/o Hotels där han varit VD för Tammsvik Konferens & Herrgård och Krägga Herrgård. Båda dessa varumärken har under Johans tid haft en fantastisk utveckling och har etablerat sig starkt på mötesmarknaden. Johan är även styrelseledamot och vice styrelseordförande i Svenska Möten, Sveriges ledande aktör inom mötesindustrin.

19 november 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

- Högberga Gård är en härlig utmaning och en fantastisk anläggning. Efter nio år inom c/o Hotelskoncernen så kände jag att det var dags för något nytt, säger Johan Hjort, nytillträdd VD på Högberga Gård. Jag brinner för att bygga varumärken och etablera en tydlig position på marknaden och Högberga Gård har obegränsade möjligheter. Här finns allt och lite till.

Högberga Gård ligger vackert beläget vid Stockholms inlopp med en fantastisk utsikt och vy över de första skärgårdsöarna och farleden in till Stockholm. Erbjudandet vänder sig till såväl konferens- som privatmarknaden. Anläggningen ligger centralt, endast 20 minuter från Stockholm City.

- Den yttre och inre miljön är fantastisk. Den unika sekelskiftsatmosfären blandas med moderna möteslokaler i en härlig mix. Närheten till centrala Stockholm är oerhört viktig eftersom tid är primärt i dagens snabba samhälle. Kännedomsfaktorn kan förbättras och vi kommer nu att starta upp med ett aktivt arbete för att öka varumärkeskännedomen och skapa mer affärer. Här finns en stor potential, avslutar Johan Hjort.

Högberga Gård ägs idag av Fastighets AB Högberga.

- Vi har lagt ner mycket energi och tid på att hitta rätt person för uppgiften, säger Henrik Lander, styrelseordförande på Högberga Gård. I slutändan var det ingen tvekan om att Johan var rätt man. Hans meritlista inom mötesbranschen var outstanding och detta kombinerat med en stor passion för mötesindustrin och breda kunskaper om marknad, varumärkesbyggnad och PR gjorde valet ganska lätt. Johan har även ett drivet dokumenterat ledarskap som vi tror att vi kommer att få stor nytta av.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.