Join The Riot flyttar in på Scandic Malmen i Stockholm - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Join The Riot flyttar in på Scandic Malmen i Stockholm

Join The Riot flyttar in på Scandic Malmen i Stockholm

Nöje Stockholmsbandet Join The Riot ska under juli månad spela in sin nya skiva i en provisorisk studio på Scandic Malmen, mitt i hjärtat av Södermalm i Stockholm. Ett av hotellets konferensrum byggs om till en inspelningsstudio. Rummet ligger i entréplan med fönster ut mot gatan, där förbipasserande, både visuellt och auditivt, kan ta del av musikskapandet.

16 juni 2015,

Det auditiva kommer att möjliggöras genom ett samarbete med Jays hörlurar och Deluxe Music som ska erbjuda förbipasserande att lyssna på det som händer inne i studion.

- Vi vill stärka Scandic Malmens musikprofil ännu mer och tillsammans med bandet illustrera hur musikskapandet går till idag, säger Jacob Dahlberg, hotelldirektör på Scandic Malmen.

- Jag hade funderingar om hur man skulle kunna nå ut till fler och inspirera ännu mer människor genom att låta så många som möjligt ta del av musikens skapelseprocess. Jag tog därför kontakt med Scandic Malmen och tillsammans startade vi upp detta musikprojekt som fått namnet - ”A Glass Cage Of Emotions”, säger Henrik Ljungqvist, sångare Join the Riot.

Bandet kommer under projektet inte bara arbeta utan även bo och äta på hotellet. I och med den ständiga närvaron kommer det under månaden ske allt från besök av gäster från musikvärlden i studion till en akustisk spelning i hotellets lobby samt en minikonsert inne i den provisoriska studion. Projektet avslutas med en releasekonsert på hotellets livescen, Lilla Hotellbaren, i början av september.

Om Join The Riot
Join The Riot är ett relativt nytt band som utvecklats fort, helt utan stora skivbolag med ekonomiska muskler. På de två år popbandet varit aktiva har de roterats på Sveriges Radio med fyra singlar, gjort Volkswagens TV-reklammusik och spelat konserter runt hela Sverige med höjdpunkter som Umeå Open, Spybar, Debaser Slussen, Strand och Medis för att nämna några. 22 april i år åkte bandet på sin första Kina-turné och spelade bland annat på Kinas största rockfestival Music Midi Festival. Turnén var en stor succé och de kom tillbaka till Sverige med stort självförtroende och massa nya idéer.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.