Juryn klar för Årets Ametist 2012 - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Juryn klar för Årets Ametist 2012

Juryn klar för Årets Ametist 2012

Årets jury leds av chefredaktören för tidningen Restauratören, Ninni Dickson. Tillsammans med fyra andra jurymedlemmar ska hon avgöra vilka hotell och konferensanläggningar som har de bästa hemsidorna. Utmärkelsen är instiftad av Informus och delas ut för sjätte gången i mars nästa år.

6 september 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Den 1 september öppnade anmälningarna till Årets Ametist 2012 med en ny sammansättningen av juryn. Kvar från föregående år är:

-Ninni Dickson, Restauratören, som är juryns ordförande
-Andreas Myrin-Wallenberg, Eurovator
-Claes Jonsson, Ledarskap för mötesindustrin

Två nya medlemmar har valts in:
-Daniel Erkstam, Gamsun
-Anne Wikholm, Scanworld

Att bli invald i juryn är ett prestigefyllt och ansvarsfullt uppdrag och varje medlem har sin speciella kompetens. Den nya jurymedlemmen Daniel Erkstam har användarvänlighet och tillgänglighet som sitt område, medan Anne Wikholm bedömer hemsidorna utifrån bokarnas perspektiv.

Men det egentliga juryarbetet har inte börjat riktigt ännu. Först när anmälningstiden stänger den 30 november är juryns första uppgift att välja ut vilka som går vidare till final. Till sin hjälp har man ett protokoll med 32 bedömningspunkter som ska stämmas av.

De tio finalisterna presenteras den 23 januari på Informus Sälj- och Marknadsdag. Därefter sker en ny bedömning av finalisterna inför den stora prisutdelningen i samband med mässan Möten & Events i Stockholm den 14 mars.

Årets Ametist är instiftat av Informus och delas ut till den hemsida bland Sveriges konferens­anläggningar som bäst kombinerar egenskaperna Säljande, Informativt, Användarvänligt och Aktuellt.

Tidigare vinnare av Årets Ametist är Smögens Havsbad år 2007, Tammsvik Herrgård i Bro år 2008, 1909 Sigtuna Stads Hotell år 2009, Steningevik i Märsta år 2010 samt Gothia Towers i Göteborg tidigare i år.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.