Kai Pasma blir VD för hotellsatsningen The Steam Hotel i Västerås - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Kai Pasma blir VD för hotellsatsningen The Steam Hotel i Västerås

Kai Pasma blir VD för hotellsatsningen The Steam Hotel i Västerås

På nya platser Kai Pasma lämnar en av Sveriges största hotellkedjor och livet i huvudstaden, för att återvända hem till Västerås och skapa en helt ny destination i hjärtat av staden. Nu blir han VD för Ess Groups senaste storsatsning The Steam Hotel i Västerås, som slår upp portarna i ångkraftverket Kokpunkten nästa sommar.

15 mars 2016,

Kai Pasma kommer närmast från Clarion Hotel Sign där han har arbetat som VD och hotelldirektör. Nu har han fått i uppgift att sätta Västerås på hotellkartan i och med sin nya tjänst som VD för hotellsatsningen The Steam Hotel i Västerås.

– Att jag återvänder till min hemstad känns otroligt bra! Jag ser verkligen fram emot att sätta The Steam Hotel på kartan och givetvis att få fler personer att upptäcka destinationen Västerås. Jag har valt att bli delägare i hotellet, för jag har en så stark övertygelse om att detta är något som Västerås behöver och som kommer att lyckas, säger The Steam Hotels blivande VD Kai Pasma.

The Steam ska stå färdigt augusti 2017 i gamla ångkraftverket Kokpunktens industrilokaler, som stått orörda sedan man stängde 1992. Det blir 18 våningar, 230 rum, två restauranger och ett spa när verket, som en gång i tiden var en av landets största energiproducenter, förvandlas till hotell.

– Att vi har värvat en så kompetent hemvändare, som dessutom har stenkoll på hotellbranschen känns som en fullträff. För oss är det ett gott tecken när vi lyckas rekrytera från branschens stora aktörer, det betyder mycket för oss. Vi har alltid som mål att vara en attraktiv arbetsgivare – och när Kai väljer oss känns det som att vi lyckats, säger Jonas Stenberg, VD och en av grundarna bakom Ess Group.

Att det var just ESS Group som lockade hem Kai Pasma är ingen slump:
– När jag insåg att det var ESS som låg bakom den nya hotellsatsningen i Västerås väcktes genast min nyfikenhet. De har, enligt mig, lyckats otroligt bra med att skapa destinationer, med ett enormt fokus på nöjda gäster och medarbetare, säger den blivande medarbetaren.

Ess Group driver även Luxury Boutiquehotellet Pigalle, Lifestylehotellet Bellora, Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad. Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.