Känn dig som hemma i nya totalrenoverade Hus 7 på Djurönäset - | Konferensvärlden
Djurönäset
Djurönäset
Djurönäset
Djurönäset
Lilla Kongressen
Mötesnytt > Känn dig som hemma i nya totalrenoverade Hus 7 på Djurönäset

Känn dig som hemma i nya totalrenoverade Hus 7 på Djurönäset

Nyöppnat Känn dig som hemma! Det är den sköna känslan som kommer att infinna sig när du stiger in i ”nya” Hus 7. Med havsutsikt, öppen spis och skön loungemiljö blir det lätt att trivas.

6 oktober 2020, uppdaterad: 6 oktober 2020

Efter en totalrenovering av alla allmänna ytor, konferenslokaler och entré slår ”nya” Hus 7 upp portarna. Huset har redan ett perfekt läge, lugnt, lite avskilt och med hav, klippor och skog utanför dörren. Nu adderar vi arkitektritad inredning där färgval följer den skandinaviska tonen, som är återkommande på andra platser på Djurönäset. Här tar vi det vidare ett snäpp och bygger olika nivåskillnader, bokhyllor som ger känslan av rum i rummet och till och med sätter grön mossa på väggarna i konferenslokalen både för akustiken, bättre luftkvalitet och den snygga detaljens skull. Hjärtat av loungen är den öppna spisen som omges av sköna soffgrupper där våra gäster kan slå sig ner för samtal i lugn och ro.

Luftkonditionering och konferensteknik

Alla konferenslokaler får uppgraderad teknik och inte minst så får hela huset ny ventilation samt luftkonditionering i de stora lokalerna. Sedan tidigare har vi investerat i nya konferensstolar och alla allmänna toaletter är sedan ett år totalrenoverade.

Lilla Kongressen – för 80-150 personer

En luftig, modern lokal med havsutsikt. Snygg design utan att ta över den lugna känslan som infinner sig när ni kommer ut i skärgården. Här finns tekniken, havsutsikt, utställningsytor utanför dörrarna och loungeytor för kaffe och mingelmåltider. Förutom Lilla Kongressen finns det även ett flertal mindre mötesrum att boka i Hus 7.

Hotellrum – 35 dubbelrum

I Hus 7 finns, förutom stora sociala ytor och konferenslokaler, även 35 dubbelrum. Rummen har utsikt ut mot skog och hav. Gästerna får uppleva skärgården på nära håll. Huset kommer att passa både privata sällskap såväl som konferensgrupper. Med en varm hemma-hos-känsla, inredd med möjlighet till flexibilitet efter våra gästers olika behov och önskemål. Nya Hus 7 – skärgårdsupplevelse på vårt sätt.

Läs mer om Djurönäset och boka er nästa konferens här på systersajten Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.