Karlskrona-evenemang startskottet för utveckling av Blekinges mötesindustri - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Karlskrona-evenemang startskottet för utveckling av Blekinges mötesindustri

Karlskrona-evenemang startskottet för utveckling av Blekinges mötesindustri

Mötesindustrin i Blekinge ska utvecklas ytterligare. Det är det främsta skälet till varför flera stora aktörer inom besöksnäringen i Blekinge gör en gemensam satsning i evenemanget ”Gräv där du står” som inleds i Karlskrona den 26 maj.

11 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Evenemanget handlar om att fånga upp och ladda engagerade personer som vill bidra till utveckling av Blekinges konferensindustri och ge dessa verktyg och stöd.
– Det är en utmaning att hitta de personer vi söker, säger turistchef Terje Pedersen. De flesta personer är med i flera nätverk i arbetet eller privat och vi är ute efter den som kan påverka valet av ort för möten och kongresser. Det har visat sig att detta kan vara helt andra personer än de vi i utgångsläget hade räknat med. Tänk dig spannet - idrottsevenemang, styrelsemöten, teambuilding, produktlansering, årsstämma...listan är lång på potentiella nya möten och kontaktpersoner.
– Satsningen är oerhört viktig, säger Ola Johansson, direktör för First Hotels i Karlskrona. Alla vet hur omfattande mötesindustrin är och att den bidrar till en året om-trafik som länet behöver.

Tommy Gustavsson är Region Blekinges turistchef:
– Det känns mycket glädjande att vi tar ytterligare ett steg i det regionala samarbetet där några av de största aktörerna i länet går i tät.

Under evenemanget 26 maj kommer de inbjudna bl.a. att få lyssna till lyssna till hur Bengt Johansson lockade ”Badminton-EM 2012” till Karlskrona i konkurrens med Paris och hur Ronny Lövdahl arbetade när han sålde in Karlskrona som värdort för ”Ortopediveckan” i september 2011.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.