Kolmården satsar på konferensaktiviteter i egen regi - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Kolmården satsar på konferensaktiviteter i egen regi

Kolmården satsar på konferensaktiviteter i egen regi

Mötestrender Kolmården fyller 50 år och firar sitt jubileum med att nu utveckla och genomföra alla konferensaktiviteter i egen regi. En ny aktivitet som Kolmården erbjuder är ”Oväntat besök” där gästerna får orm-, jak- eller kamelbesök till kaffet.

10 februari 2015, uppdaterad: 2 juni 2015

För att säkerställa kvaliteten på aktiviteterna och för bästa leverans till gästen, utvecklar och genomför numera Kolmår­den alla sina konferensaktiviteter i egen regi. Detta innebär också att Kolmården sett över sitt utbud, som fullt ut har anpassats efter gästernas efterfrågan.

Alla konferensgrupper har olika önskemål och förutsättningar, en del vill ha en aktivitet med lugn och avkoppling i spaavdelningen medan andra söker mer utmanande teamaktiviteter. Ibland är det även tiden som styr valet av aktivitet vilket de tagit fasta på när de utvecklat den spännande pausaktiviteten  "Oväntat besök".

– ”Oväntat besök” innebär att gästerna får besök av en orm, jak eller kamel lagom till fikapausen. Oftast är det bara den som bokat konferensen som vet vad som ska hända, så när vi plötsligt dyker upp med t ex en kamel utanför fönstret brukar det blir ett roligt överraskningsmoment. Konferensdeltagarna får klappa, gosa eller för de som så vill bara titta på djuret, samtidigt som en kunnig djurvårdare svarar på konferensgästernas frågor om djurmötet och om Kolmården, säger Kristina Hellman Rundgren, utvecklingsansvarig för Kolmårdens konferensaktiviteter.

I sitt konferensaktivitetsutbud erbjuder Kolmården allt ifrån teamaktiviteter och föreläsningar till föreställningar och vilda djurmöten. Kristina Hellman Rundgren menar att en konferens på Kolmården ska innebära en extraordinär upplevelse - en möte att minnas.

Taggar/Etiketter
Aktivitetskonferens  Konferens  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.