Kom i form på konferensen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Kom i form på konferensen

Kom i form på konferensen

På c/o Tammsvik Herrgård kan du göra varje möte till en utmaning. Här vill man kicka igång kreativiteten med hjälp av fysisk aktivitet.

13 november 2013,

– Hinderbana, inomhuspool, relax, pingis, biljard, yoga, paddla kanot, promenera, cykla, löparspår är bara några av de 100 aktiviteter vi kommit fram till att man kan sysselsätta sig med här. Förutom att konferera såklart, säger Cornelia Hermelin, marknads- och varumärkesansvarig på c/o Hotels.

Att välja c/o Tammsvik Herrgård som mötesplats är med andra ord ingenting för den late. För även om det går att ha mysmöten i fåtöljer framför brasan här så vore det ju synd att inte utnyttja anläggningens möjligheter. Här tror man på att bruka inom- och utomhusmiljön till max för att använda kropp och knopp på bästa sätt. Oavsett storlek på grupp (man tar emot upp till 200 personer) och önskemål.

– Vi har haft gäster som landat med helikopter på gräsmattan, kreativa work shops i vårt bollhav med 26 000 knallröda bollar, styrelsemöten som rundas av i militära hinderbanan, kick-off som slutade med fartfylld dans i källarpuben. Till en konferens byggde vi en nattklubbslounge nere vid bryggan med utsikt över Mälaren.

Hälsa är ett genomgående tema, anpassat efter individ förstås – det går lika bra att ta en promenad med en kollega som att boka in sig på konceptet Challenging Meetings med personlig tränare. Det senare kan handla om löpning, hinderbana, simning i mälaren… PT:n ger grupper utmaningar som ska föda ny energi och kreativitet till mötet. Konceptet kom till när personalen frågade sig hur de själva gör för att få till effektiva möten.

– Vi tror att aktiviteter skapar gemenskap och fokus på att uträtta saker. Att utmana sig själv både mentalt och fysiskt är kul och ger en energikick. Och engagerade mötesdeltagare som känner att de uträttar något – både fysiskt och mentalt – blir roligare, smartare och helt enkelt bättre på vad de gör.

Efter en fysisk dag väntar gourmetmiddag i herrgården. Slow Food står i centrum liksom säsongens råvaror från närmsta omgivningarna. Bröd och bakverk kommer till i eget bageri.

– Vi älskar mat och jobbar helt efter gästernas behov. Men vi ställer gärna frågan ”får det lova att vara en hälsomuffin istället för kanelbulle till kaffet?” Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.