Missa inte Mötestorget i Stockholm City den 10 april! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Missa inte Mötestorget i Stockholm City den 10 april!

Missa inte Mötestorget i Stockholm City den 10 april!

Jobbar du med att boka möten, event eller konferenser? Då har du väl anmält dig till vår effektiva endagsmässa? (Helt kostnadsfritt!) Läs mer!

24 mars 2014, uppdaterad: 24 mars 2014

Effektiva möten på Mötestorget

Konferensbranschens endagsevent med fokus på givande möten går av stapeln den 10 april på Kulturhuset Stadsteatern, mitt i Stockholm City. Här ges du som planerar, arrangerar och bokar möten, konferenser och event alla möjligheter att uppdatera dig på senaste nytt i branschen – helt kostnadsfritt! Kom och inspireras kring ultimata möten, perfekta event och givande konferenser. På plats finns utställare från olika delar av landet och med unika specialiteter.

Mötestorget arrangeras i ett mindre och effektivare format jämfört med traditionella mässor – vi vill helt enkelt ge dig möjlighet att uppdatera dig på ett effektivt sätt. Du väljer själv om du vill komma förbi en liten stund eller stanna hela dagen. Anmäl dig nu, begränsat antal platser.

Inspireras av föreläsare från Lindau Artist & Talare!

Under dagen bjuder vi på smakprov ur föreläsningar från flera av Sveriges mest populära artister och talare:

09:00 Martin Timell bygger upp stämningen 
Möt mannen som 53 procent av Sveriges befolkning vill bo granne med. Martin Timell är inte bara en av Sveriges händigaste män – har du sett honom på teve vet du också hur lätt han bygger upp den rätta stämningen i sin roll som programledare. Kom och få Martins professionella tips på allt ifrån hur man bygger det perfekta mötesrummet till hur man leder ett event till succé!

11:00 Michael Lundh kontrollerar att allt går rätt till
Efter 26 års erfarenhet från polisarbete och tuffa piketstyrkor har Michael Lundh lärt sig bemöta människor med kärlek och respekt. Bland annat genom att tänka om, ruska av sig den hårda polisstilen och jobba med sin egen värdegrund. Möt den före detta polisen som idag föreläser om värdegrundsfrågor, bemötande, mångfald, personlig utveckling och främlingsfientlighet!

13:00 Tina Thörner ser till att vi håller kursen
Vill du vakna med ett leende på läpparna varje dag? Då ska du låta Tina Thörner guida dig till att bli ditt bästa jag. Den flerfaldiga världsmästarinnan i rally vet utan tvekan vad som krävs för att bli en vinnare – och hur man njuter hela vägen dit. Kom och låt Tina lära dig hantera gropiga vägar och tvära svängar på väg mot dina mål och kanske framför allt – att våga vara den du är!

15:00 Annika Östberg ger oss ögonblick som förändrar livet
Annika Östberg satt i 28 år inlåst i amerikanskt fängelse, dömd för mord. Hon växte upp i Sverige, flyttade till USA och dömdes där efter att dåvarande pojkvännen skjutit ihjäl två personer. Sedan Annika avtjänat sitt straff och kommit hem till Sverige, 2009, har hon kommit ut med två böcker och föreläser om ögonblick som förändrar livet och om att se ljuset i det svarta.

Anmäl dig nu!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.