Konferens med guldkant i Dubai! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Konferens med guldkant i Dubai!

Konferens med guldkant i Dubai!

Daniel Öberg på resebyrån Travelroom tipsar om en lite lyxigare mötesplats. Läs mer>>

1 april 2014, uppdaterad: 1 april 2014

– Få städer i världen har genomgått en snabb förvandling som Dubai – idag en av de snabbast växande städerna på jorden. Här bor två miljoner människor med över 200 nationaliteter, vilket inte minst visar sig i matutbudet med smaker från världens alla hörn. Här hittar ni fina stränder, sköna bad och överflödet av sol, shopping och service är långt utöver det vanliga. Allt detta bara sex timmar bort! Dubai kallas för ”den dynamiska kärnan i Persiska viken” och är en mittpunkt för turism och handel, dessutom är det en så kallad gateway mellan öst och väst. Själv har jag varit i Dubai tolv gånger – och aldrig blivit besviken!

Passar: Grupper i alla storlekar som vill ha en konferens med något extra!

Bo: På 5-stjärniga lyxhotell vid stranden, i Down Town eller ute på den konstgjorda ön Palm Jumeirah, ”Palmen”. Dubai är både stort och utspritt. Utbudet på boende är enormt, från enkla lägenheter till guldkantad superlyx .

Att göra: Här är något av ett Disneyland för vuxna. Passa på att simma med delfiner på hotellet/vattenlandet Atlantis, åk på jeepsafari i öknen, surfa på sanddynor, åk skidor inomhus på Mall of the Emirates eller ta en dagstripp till Abu Dabi och besök Ferrariworld. Lugnare aktiviteter är citytouren via bland annat världens största köpcentrum, Dubai Mall, eller ett besök på ett av världens största inomhusakvarier på Atlantis.

Äta och dricka: I Dubai samlas folk från världens alla hörn – matutbudet är enormt med smaker från alla världsdelar. Allt från enkel ”husmanskost” till dyra Michelinkrogar. Många av världens främsta kockar brukar gästspela här.

Säsong: Åk hit mellan september och april, då ligger snittemperaturen på cirka 25 grader. Undvik maj till augusti då det kan det bli över 50 grader varmt.

Res hit: Med direktflyg på sex timmar med Emirates eller Norweigan.

Prisexempel: Flyg från Stockholm, fyrstjärnigt boende tre nätter i dubbelrum, halvdagskonferens med kaffe, lunch och citytour – från 8 995 per person. Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.