Korv – en underskattad delikatess - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Korv – en underskattad delikatess

Korv – en underskattad delikatess

Förr hade varje by hade sina egna korvsorter och kryddblandningar. Nu vill restaurang Långa Raden på Hotel Skeppsholmen föra matarvet vidare genom att presentera en specialkomponerad korvmiddag.

7 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Middagen består av sex egenproducerade korvar, signerade köksmästare Magnus Johansson. De är gjorda på noga utvalda råvaror som serveras tillsammans med klassiska tillbehör. Korvmiddagen serveras den 8-10 mars.

Meny:
Första serveringen
Gäddkorv kryddad med karljohansvamp
Skaldjurskorv med råräkor och ostron
Matjeskryddad laxkorv

Andra serveringen
Skånsk kycklingkorv med prästost och tryffel
Småländsk korvkaka med rårörda lingon
Plattkorv med lamm, örter och vitlök

De klassiska tillbehören består av potatispuré, friterade lökringar, Skeppsholmssenap, rödvinsås, brynt smörhollandaise och surkål.
Priset är 275 kronor/person



Sök igen

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.