Korv – en underskattad delikatess - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Korv – en underskattad delikatess

Korv – en underskattad delikatess

Förr hade varje by hade sina egna korvsorter och kryddblandningar. Nu vill restaurang Långa Raden på Hotel Skeppsholmen föra matarvet vidare genom att presentera en specialkomponerad korvmiddag.

7 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Middagen består av sex egenproducerade korvar, signerade köksmästare Magnus Johansson. De är gjorda på noga utvalda råvaror som serveras tillsammans med klassiska tillbehör. Korvmiddagen serveras den 8-10 mars.

Meny:
Första serveringen
Gäddkorv kryddad med karljohansvamp
Skaldjurskorv med råräkor och ostron
Matjeskryddad laxkorv

Andra serveringen
Skånsk kycklingkorv med prästost och tryffel
Småländsk korvkaka med rårörda lingon
Plattkorv med lamm, örter och vitlök

De klassiska tillbehören består av potatispuré, friterade lökringar, Skeppsholmssenap, rödvinsås, brynt smörhollandaise och surkål.
Priset är 275 kronor/person



Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.