Kungliga Bröllopsmenyn serveras på Operakällaren
Lite kunglig glans vid middagsbordet? Nu serveras menyn från prinsessbröllopet förra sommaren under en tidsbegränsad period i Operakällarens Matsal, 24 maj–9 juli.
10 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013
Meny - Kungliga Bröllopsmiddagen 19 juni 2010
Havskräfta från västkusten med sommartryffel och tryffelkaviar, citrusmarinerad odlad torsk i blomhölje med gurkgelé och kall grönärtsoppa med Kalix löjrom
Landöröding med örttäcke, pocherat vaktelägg, grön sparris och rödbeta från Gotland samt nässel- och ramslökssås
Kalvytterfilé från Stenhammargård med rostad schalottenlökskrisp, potatisgratäng med Allerum prästost, tomatterrine, timjankokta morötter i vitkål och dragonsky
Jordgubbsmousse med rabarberinteriör och vaniljglass i vit choklad
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.