KUST Hotell & Spa - nytt hotell med Piteälven som gemensam nämnare - | Konferensvärlden
Mötesnytt > KUST Hotell & Spa - nytt hotell med Piteälven som gemensam nämnare

KUST Hotell & Spa - nytt hotell med Piteälven som gemensam nämnare

Mötestrender KUST Hotell & Spa blir namnet på det nya, 15 våningar höga hotellet som är en del av projekt Träkronan, mitt i Piteå. Innehållsmässigt är Piteälven, från fjällen i norr till havet och kusten i söder, den röda tråden som löper genom hela hotellkonceptet. Den personliga tolkningen av älvdalen kommer gäster att möta på en rad sätt: genom berättelser och aktiviteter, i produkter och erbjudanden såväl som i den fysiska gestaltningen i inredning, med materialval och färger och som smaker i restaurang och bar.

21 oktober 2015, uppdaterad: 21 oktober 2015

Personligt hotell – lite som hemma
– Naturen längs Piteälven, som även formar den fantastiska skärgården och kusten, är väldigt attraktiva tillgångar för alla oss som bor här och för våra gäster. Allt detta är en naturlig del av Piteås identitet, säger Christina Skoog, vd, Skoogs Fastigheter AB. Vi känner en otrolig stolthet över att förankra hotellet och erbjudandet till den plats där vi befinner oss.

Personligt är själva kärnan i konceptet, ett hotell att känna sig hemma och välkommen i, med stämningar som skiftar under veckans dagar och dygnets timmar.

Helhetsupplevelse som blir ett lyft för besöksnäringen i regionen
– Modiga och strategiska besöksnäringsentreprenörer som Skoogs, vilka investerar i nya hållbara internationella affärsmöjligheter är avgörande för regionens konkurrenskraft, säger Annika Fredriksson, vd, Swedish Lapland Visitors Board. Den globala resenären vill utforska, lära och ta del av vår arktiska livsstil, platsens unika kultur och natur. Helhetskonceptet är utformat helt i linje med besökarens förväntningar och kommer stärka både Piteås och regionens internationella attraktion.

KUST Hotell & Spa öppnar sommaren 2016 mitt i centrala Piteå. Den 15 våningar och 53 meter höga byggnaden blir en av norrlandskustens högsta. 97 rum och 4 sviter, lobbybar, konferensavdelning, festvåning, Spa med pool och bastu på taket, restaurang och skybar inspireras av den rika Piteälvens spännande resa från fjäll till kust. 

Taggar/Etiketter
Fjäll  Hotell  Kommande  Konferens  Natur  Norra Sverige  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.