Kvällskryssa i sommar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Kvällskryssa i sommar

Kvällskryssa i sommar

Årets nyhet bland Strömma Kanalbolagets kvällskryssningar är turen ”Svensk Sommarkväll”. Det är en tre och en halv timmar lång båtkryssning i Mälaren med mat, livemusik och bryggdans.

4 maj 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– Med den här turen vänder vi oss till företagsgrupper och privatpersoner som vill äta gott och samtidigt få sig en lagom dos av dans och underhållning, säger Magnus Krantz, produktchef för varumärket Strömma Kanalbolaget.

Krögaren ombord fick uppdraget att skapa mat för en ”svensk sommarkväll” när den är som bäst och resultatet blev en buffé med fräscha sallader, sommarkryddade kött- och fiskrätter och somriga desserter.

– Turen ”Svensk sommarkväll”, ”Räkfrossa” och våra övriga reguljära middagskryssningar är viktiga komplement till våra chartrade kryssningar eftersom de vänder sig till mindre grupper som gärna träffar andra likasinnade ombord. Med våra chartrade kryssningar vänder vi oss främst till större grupper som vill ha ett helt fartyg för sig själva, fortsätter Magnus Krantz.

Svensk sommarkväll startar den 4 maj och går till den 2 juli för att sedan efter ett sommaruppehåll åter gå från den 17 augusti till 23 september.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.