Kvinnor bjuds på hotellnatt - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Kvinnor bjuds på hotellnatt

Kvinnor bjuds på hotellnatt

Varför inte överraska mamma med en hotellövernattning på mors dag? Norse Hospitality låter alla kvinnor bo utan kostnad i delat dubbelrum på mors dag på något av deras 14 svenska Ibis hotell.

19 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Det innebär att det är halva normalpriset på ett dubbelrum när en kvinna delar rummet med annan betalande person. Dessutom bjuds alla mammor på frukostbuffé bestående av både varma och kalla rätter.

Norse Hospitality ville ge alla kvinnor chansen att njuta av mors dag genom att låta dem bo för halva priset i ett delat dubbelrum på något av sina 14 Ibis-hotell i Sverige. Kampanjen gäller för övernattningar den 29 maj och kan bokas på telefon till valda hotell, ange "mors dag-erbjudande". Som vanligt bor även barn under 12 år utan extra kostnad i samma rum.
– Vi vill på detta sätt uppmärksamma mors dag och visa att vi är en hotellkedja som bryr sig om familjen, säger Dean Bannon, försäljningsdirektör på Norse Hospitality som driver 14 Ibis-hotell i Sverige.

Mors dag-paketet gäller på Ibis-hotellen i Malmö, Lund, Jönköping, Göteborg, Mölndal, Lerum, Nyköping, Karlstad, Hägersten, Arlanda, Kista, Örebro, Västerås och Sundsvall.

Fram till mors dag har alla också möjlighet att tävla om en gratis hotellnatt genom att beskriva sitt bästa mors dag-minne på www.facebook.com/sleepandmeetsverige.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.