Lena Snygg blir ny verkställande direktör för Kapitel 8 - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Lena Snygg blir ny verkställande direktör för Kapitel 8

Lena Snygg blir ny verkställande direktör för Kapitel 8

På nya platser Lena Snygg kommer närmast från Stureplansgruppen och har lång erfarenhet av att skapa upplevelser. Nu tillträder hon som VD för Kapitel 8. Lena Snygg har genom nyckelpositioner under åren varit en del av att bygga upp kända varumärken som Scandic Park och Scandic Continental. De senaste 9 åren har hon arbetat på Stureplansgruppen och varit VD för Stureplansgruppen Arena Catering AB vid Globen, Hovet och Annexet.

29 april 2021, uppdaterad: 29 april 2021

– Jag är stolt och glad över att kunna presentera Lena Snygg som ny VD för Kapitel 8, säger grundare och ägare Lena Werner. Lena Snygg är en kompetent ledare med gedigen erfarenhet som har förmågan att utveckla både medarbetare, verksamheter och bygga starka och välmående team. Därför är det så roligt att min absoluta favorit nu har tackat ja till tjänsten som VD.

Kapitel 8 är ett starkt varumärke med väl genomtänkta och implementerade värderingar. Vi skapar hållbara värden för företag som väljer att förlägga sitt kontor, möten och konferenser på våra väletablerade anläggningar Tändstickspalatset och Klara Strand i Stockholms innerstad. Hos oss hittar du entreprenörer och företagare med höga krav. Miljön är representativ och alla har tillgång till våra inspirerande möteslokaler med modern teknik. Dessutom har vi en egen restaurang där gästerna kan ta för sig när energidepåerna måste fyllas på.

– Det känns väldigt bra att komma till ett värderingsstyrt och välrenommerat bolag som Kapitel 8. Vi skall fortsätta bygga våra destinationer med tydlig förankring i företagskultur och värdegrund. Kapitel 8 har gjort ett fantastiskt arbete med att skapa hållbara möten med sinnena i centrum. Resultatet av ett gediget arbete från ett otroligt kompetent team på plats. En unik miljö som kan påvisa en klar effekt för både individ och grupp, konstaterar Lena Snygg. Jag hade förmånen att få följa Lena Werner’s framgångar från styrelserummet under några år. Det gav mig en tydlig bild över hur företaget vuxit fram och vad som byggt de framgångsrika koncepten som finns idag. Det finns starka värderingar i Kapitel 8 som överensstämmer med mina egna, att engagemang, service, framåtanda och gemenskap är viktigt.

Den röda tråden som varumärket Kapitel 8 bär med sig in i minsta detalj är service och vi har sedan start utmanat genom att erbjuda unika möten med tidlös design och med människan i fokus. Platsen, mixen, inredning, maten, miljön - familjen Kapitel 8 är det som särskiljer oss. Lokaler och aktiviteter i en avslappnad men samtidigt professionell miljö som främjar kreativitet, gemenskap och utbyten. Att ta ett djupt andetag och känna efter blir ett allt effektivare verktyg i dagens samhälle. Kapitel 8 är ett företag som i alla led satsar på att bli så hållbart som möjligt, både ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Hos oss är människan alltid i fokus. När vi mår bra, får vi mer livskraft och blir både mer effektiva och kreativa.

– Bolaget är väl rustat för framtiden och vi har ett perfekt läge och en spännande framtid med många nyheter framför oss. Vi drivs av möjligheten att skapa unika miljöer och möten där människor och företag kan växa. På Kapitel 8 vill vi samla mixen av experter, entreprenörer och personligheter, säger Lena Snygg. Jag ser fram emot att vidareutveckla Kapitel 8 tillsammans med våra duktiga medarbetare, kunder och partners. Vi har stora möjligheter att bredda vårt kunderbjudande och jobba vidare med helhetslösningar för att addera mervärden till våra kunder, avslutar Lena Snygg, ny VD för Kapitel 8.

Boka ditt nästa möte på Tändstickspalatset och Klara Strand i Stockholms innerstad - på Konferensguiden.se får du kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.