Ljudutställning på Gothia Towers: Listen to the World! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ljudutställning på Gothia Towers: Listen to the World!

Ljudutställning på Gothia Towers: Listen to the World!

Från den 4 september-4 oktober kan du njuta av sköna toner i Gothia Towers hotellobby. Här kan man lyssna till utvalda delar av Listen to the World! – en musikfestival som arrangeras i Göteborg 1-4 oktober.

17 september 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Gothia Towers fortsätter med spännande och annorlunda utställningar! Imorgon, fredag 4 september, är det dags för en månadslång ljudutställning där gäster och besökare får smakprov ur festivalrepertoaren från Listen to the World! som arrangeras i Sverige i år.
– I hotellets lobby kommer man att kunna sätta sig ner i sköna fåtöljer, ta på sig hörlurar och njuta av ljudkonst av de mest varierande slag, säger Maj Wedenberg, marknadsavdelningen, Gothia Towers.

Listen to the World!Listen to the World! är mottot när ISCM World New Music Days tar plats i Sverige och är en stor internationell festival med fokus på nyskapad musik och ljudkonst. Festivalen har anordnats sen 1923, varje år, någonstans i världen och är en viktig mötesplats för tonsättare och publik. Förra året var Litauen värd, i år Sverige och år 2010 är det dags för Australien att arrangera musikfestivalen.
I Sverige inleds Listen to the World! i Visby den 24:e september, fortsätter sedan till Växjö och avslutas i Göteborg 1-4 oktober.

På festivalens konsertprogram står såväl orkesterverk som kammarmusik, elektroakustisk musik och ljudkonst. Ambitionen är att visa på den nya konstmusikens bredd och att ge publiken möjlighet att höra tonkonst från många delar av världen. Tonsättare har sänt in musik på temat Listen to the World! Bland fler än 400 bidrag har 110 verk från ett 50-tal länder valts ut för att framföras.

Annorlunda kulturupplevelseListen to the World! är en i raden av annorlunda och roliga utställningar i Gothia Towers hotellobby de senaste åren.
– Vi är jätteglada över att få vara med och arrangera Listen to the World!. Det är både roligt och viktigt för oss att kunna erbjuda våra gäster och besökare en annorlunda kulturupplevelse, säger Maj Wedenberg.

Utställningen är öppen dygnet runt, fredag 4 september-söndag 4 oktober, i Gothia Towers lobby. Ljudutställningen är ett samarbete mellan Blå Stället, Kultur i Väst/Västra Götalandsregionen och Gothia Towers.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.