Lunds nya mötesplats - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Lunds nya mötesplats

Lunds nya mötesplats

Nu har startskottet gått för byggnationen av Lunds nya mötesplats, Park Inn by Radisson. Hotellet kommer att ingå i den planerade etableringen av World Trade Center Lund, ett nytt område med kontor, kontorshotell och hotell på totalt 28 000 kvadratmeter.

21 maj 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Carlson Rezidor, ett av världens snabbast växande hotellföretag, har precis startat nybygget av hotellet Park Inn by Radisson, Lund. Hotellet, som öppnar runt årsskiftet 2013-2014, blir ett välkommet tillskott i den expansiva universitetsstaden. Med sina 10 våningar och 192 rum på en yta av 9300 kvm samt en konferenslokal för 150 gäster bli hotellet en naturlig mötesplats för hela Öresundsregionen.
- Hotellet får ett riktigt bra läge med närheten till Tetra Pak och motorvägen samt intill det planerade World Trade Centret, säger Anders Junger, koncernchef för Winn Hotel Group som bli operatör för byggnaden.

Från Park Inn Lund är det extremt nära till centrala Lund (8 minuter med cykel) men samtidigt väldigt nära till både Malmö, Sturup och Copenhagen Airport. Hotellet, som dessutom kommer att få en fitnessanläggning, lounge, bar, restaurang och lobby, projekteras i miljövänliga material och uppfyller kraven för Green Building.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.