Magnus Karlberg blir ny CFO på Grand Hôtel - | Konferensvärlden
Magnus Karlberg
Mötesnytt > Magnus Karlberg blir ny CFO på Grand Hôtel

Magnus Karlberg blir ny CFO på Grand Hôtel

På nya platser Grand Hôtel i Stockholm anställer nu Magnus Karlberg som ny CFO. Magnus kommer närmast från Investor, där han senast hade rollen som Investment Manager i Stockholm.

8 oktober 2015,

Grand Hôtel i Stockholm stärker ledningsgruppen och rekryterar Magnus Karlberg från Investor. Karlberg har ett förflutet av 14 år på Investor och kommer nu senast från tjänsten som Investment Manager i Stockholm. I sitt arbete på Investor har Magnus till viss del varit stationerad vid Investors New York-kontor. Tidigare har han arbetat för SEB Debt Capital Markets samt studerat ekonomi vid Stockholm School of Economics och University of British Columbia.

I sin nya roll på Grand Hôtel kommer Magnus ansvara för att driva och utveckla hotellets ekonomiska förutsättningar framåt och samtidigt ha en operativ roll på hotellet med övergripande ansvar för ekonomi, IT och inköp. Stort fokus kommer även att läggas vid att utveckla det strategiska arbetet tillsammans med övriga ledningsgruppen.

– Jag har sedan tidigare erfarenhet av Grand Hôtel via mitt arbete hos Investor och även som styrelsemedlem i Grand Hôtel. Den erfarenheten ger mig en god insyn i mitt kommande arbete och det blir något jag tar med mig när jag nu tar klivet in i den operativa verksamheten. Ägarna och ledningen har ambitiösa tillväxt- och lönsamhetsmål och jag ser fram emot att bidra till detta och att få vara med och driva Grand Hôtels fortsatta framgångsrika resa framåt, berättar Magnus Karlberg, CFO, Grand Hôtel.

Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel, välkomnar Magnus och ser fram emot kommande samarbeten:

– Jag är otroligt glad över att presentera Magnus som vår nya ekonomichef. Med hans erfarenhet och kunskap blir han en viktig rekrytering i vårt fortsatta arbete framåt.

Taggar/Etiketter
Grand Hôtel  Hotell  Konferens  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.