Månen TUR o RETUR, om Eventdagarna får bestämma - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Månen TUR o RETUR, om Eventdagarna får bestämma

Månen TUR o RETUR, om Eventdagarna får bestämma

Eventdagarna flyttar fram positionerna under 2011 och intar de mer attraktiva lokalerna i direkt anslutning till stora entrén på Svenska Mässan i Göteborg. Med rymden som mål tar Eventdagarna inte bara plats i entréplan utan slår ett slag för spektakulära resor i rymden, till oändligheten och vidare.

3 mars 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Under ledning av Stephen Attenborough från Virgin Galactic, ett företag som är helägt av Sir Richard Branson´s Virgin Group får vi en unik inblick i det strategiska arbetet bakom de första kommersiella rymdresorna.
70 000 personer från 123 länder har redan registrerat sig som Virgin Galactic astronauts.

– Vi växer för varje år och det är otroligt roligt och inspirerande. I år flyttar vi in i finrummet vid entrén på Svenska Mässan. Vi kommer att ha ett helt nytt monterlandskap och inredning bland annat i form av en minivariant av Globen, där besökarna bjuds på en mer eller mindre smakfull virtuell resa i form av projiceringar av både film och bilder på väggarna och i taket. En annorlunda och makalöst kreativ skapelse. Vi är otroligt stolta över våra internationella keynote-speakers. Rymden är ju vårt ena heta spår, men vi har också glädjen att få presentera Trendgurun, Adjiedj Bakas. Hetaste trendspanaren i Holland just nu och med en egen TV- show inspirerar han allt och alla inklusive BBC, The Guardian och China Daily. Han har sålt över 500 000 böcker över hela världen och var en av de första som varnade för den ekonomiska krisen. säger projektledaren Beatrice de Maré Peterson.

Eventdagarna är idag Skandinaviens enda heltäckande fackmässa inom Event Marketing, sponsring, underhållning och evenemang. Förutom en rad spännande kringaktiviteter, happenings och inspirerande scenprogram kompletteras utställningen av montrar med ett gediget seminarieprogram inom modern marknadskommunikation och mötesdesign.
– Vår passion är att visa företag och organisationer hur man med hjälp av evenemang och möten kan göra bättre affärer och samtidigt påverka och stärka relationer till kunder, medarbetare, varumärke och omvärld, säger Beatrice.

Utställarna representerar alla olika delar av ett event. Här finns allt från strategiska event- och produktionsbolag, reklam- och mediebyråer till hotell, konferensanläggningar, destinationer, evenemangsteknik samt artist- och talarförmedlingar. Besökarna är beslutsfattare, kommunikationsansvariga, marknadschefer, försäljningschefer samt bokare och beställare av evenemang, konferenser och möten. 86 procent av de som besöker Eventdagarna är också de som påverkar eller beslutar om inköp i sitt företag. Köpkraften uppgår till ca 240 miljoner kronor per år.

Eventdagarna arrangeras den 19-20 oktober 2011, C-hallen, huvudentrén, Svenska Mässan. Arrangör är Peterson & Heijel AB.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.