Mässrestauranger ny restauratör i Stadshuset - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Mässrestauranger ny restauratör i Stadshuset

Mässrestauranger ny restauratör i Stadshuset

Mässrestauranger AB kommer den 1 juli 2012 tillträda som ny restauratör i Stadshuset i Stockholm. Beslutet är fattat av Stockholms Stad efter en upphandling där nio aktörer i restaurangbranschen deltog. Uppdraget innefattar Statvåningen (Blå Hallen, Gyllene Salen m fl), Restaurang Stadshuskällaren och självserveringen Eken.

17 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Mässrestauranger AB driver idag all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan och har lång erfarenhet från mäss-, kongress- och bankettverksamhet.

För uppdraget i Stadshuset samarbetar Mässrestauranger med Andreas Hedlund som kommer vara gastronomisk garant för verksamheten under avtalsperioden. Andreas Hedlund, som blev Årets Kock 2002, kommer närmast från Pontus Group där han var vvd och gastronomiskt ansvarig för hela gruppen.
– Vi är mycket glada och stolta över att vara den restauratör som anförtros uppdraget. Det är en stor och viktig uppgift som vi kommer ta väl hand om tillsammans med Andreas. Det känns också mycket speciellt att ha förmånen att vara verksam i två av de mest betydelsefulla byggnaderna i Stockholm, Stockholmsmässan och Stadshuset.
Nu vidtar arbetet med att bygga en organisation och sätta oss in i den nya uppgiften fullt ut, säger Maria Stridh, vd för Mässrestauranger.

Köken i Stadshuset kommer att från årsskiftet 2011/2012 genomgå en grundlig renovering och stå klara 1 juli 2012.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.