Meditation i rörelse – nya satsningar på Yasuragi - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Meditation i rörelse – nya satsningar på Yasuragi

Meditation i rörelse – nya satsningar på Yasuragi

Två nya aktiviteter presenteras nu på det japanska spahotellet Yasuragi utanför Stockholm, Heart Chakra Meditation och Qi Gong.

3 oktober 2014,

För dem som har svårt att bara sitta still och meditera erbjuder nu Yasuragi två andra vägar in i harmonins värld. Genom att meditera i rörelse i Heart Chakra Meditation och Qi Gong kan gäster ändå komma ner i varv. Med meditation kan vi hantera stress och sova bättre och blir dessutom bättre på att koncentrera oss. (Alltså även en bra uppladdning inför möten eller konferensdagar.)

”Båda dessa aktiviteter ligger helt i linje med vad vi vill erbjuda våra gäster. Yasuragi betyder inre ro och harmoni och det finns många vägar dit. Det är vår uppgift att visa gästen olika möjligheter till att koppla av och finna en inre frid och ökat fysiskt välbefinnande. Vi ser fram emot att nu kunna erbjuda två nya metoder för detta" säger Pernilla Birging, chef för Japanska badet på Yasuragi.

I Heart Chakra Meditation rör man sig till musik men står hela tiden på en och samma plats. Man jobbar mot de fyra vädersträcken som en symbol för ”hur vi kan vara centrerade i oss själva oavsett vart vi vänder oss i världen”.

I Qi gong som kommer ur den traditionella kinesiska läkekonsten jobbar man med livsenergi, ki. Rörelserna hjälper utövarna att slappna av, andas djupare och till bättre hållning samt ökad kroppsmedvetenhet.

”Vi har gäster av alla de slag och åldrar, vilket gör det viktigt för oss att vi har ett utbud av aktiviteter där alla kan hitta något som passar just dem. Tanken med aktiviteterna är att de ska vara enkla och ge inspiration till att fortsätta ta hand om sig själv även när man kommer hem” säger Jimmy Myhrinder, Spachef på Yasuragi.

Zenmeditation, Do In, Klangresa, Sauna Yoga och Yasuragi Yoga är andra aktiviteter man kan ägna sig åt på Yasuragi.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.