Mer trygghet på Selma Spa - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Mer trygghet på Selma Spa

Mer trygghet på Selma Spa

Selma spa vill att gästerna ska känna sig ännu tryggare. Därför kommer rummen på hotellet att utrustas med Rescue Line, en räddningslina som används för snabb och säker evakuering vid brand eller andra nödsituationer när normala utgångar är blockerade.

5 december 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Att kunna erbjuda en trygg miljö är idag en konkurrensfaktor för hotell, konferens- och spaanläggningar. Rescue Line kompletterar vårt redan gedigna säkerhetsarbete och gör att våra gäster kan känna sig än mer avslappnade. Vi hoppas och tror att det bidrar till att de trivs ännu bättre hos oss, säger Anders Pertun, vd på Selma Spa.

Selma Spa i Sunne är ett av Nordens största spahotell. Nyligen utsågs anläggningen till Sveriges bästa spa – för andra året i rad. Under 2011 och 2012 satsas 47 miljoner kronor på att göra Selma Spa ännu bättre. Det är här som Rescue Line kommer in i bilden. Alla rum på den översta våningen kommer att utrustas med räddningslinan.

Fler frågar om säkerhetEnligt Congrex, ett av landets ledande företag inom hotell- och konferensbokning, ökar säkerhetsmedvetandet bland beställarna. Hotell- och konferensköpare har den senaste tiden blivit mer noggranna och ställer fler frågor om säkerheten på olika anläggningar.
– Vi är naturligtvis jätteglada över det förtroende som Selma Spa visar. Det här visar att de förstått att säkerhetsmedvetandet ökar bland både privatpersoner och företag. Vi tror att det finns fler kloka aktörer och att det därför finns en stor potential inom den svenska hotellbranschen, säger Maria Larsson, vd på Peseq.

Rescue Line består av karbinhake, ett rep med broms och en komfortabel sele som man kliver i ungefär som ett par shorts. Bromsen hanteras med ett enkelt grepp och gör att man lugnt och säkert kan fira sig ned till marken.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.