Michelinstjärna för The Alcron
The Alcron, gourmetrestaurangen på Radisson Blu Hotel i Prag, har tilldelats en stjärna i Guide Michelin. Den intima restaurangen leds av den tjeckiske kocken Roman Paulus, som erbjuder en meny med fokus på fisk och skaldjur.
29 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013
– Michelin hedrar endast de bästa av de bästa, och The Alcron är en pärla där våra gäster kan njuta av mat och service av högsta kvalitet, säger Kurt Ritter, koncernchef och vd för Rezidor Hotel Group.
The Alcron slog upp dörrarna redan 1932. I likhet med hela Radisson Blu-hotellet är matsalen elegant utformad i art deco-stil. Den har en originalspis från 1930 och väggmålningar av dansande par målade av Tamara de Lempicka. Kocken Roman Paulus har tidigare arbetat på The Savoy i London och ombord på kryssningsfartyget Queen Elizabeth II innan han började på The Alcron för fyra år sedan. Han grundar sin kulinariska filosofi på perfekta och färska råvaror, utmärkt service och det lilla extra som överraskar.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.