Michelinstjärna för The Alcron - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Michelinstjärna för The Alcron

Michelinstjärna för The Alcron

The Alcron, gourmetrestaurangen på Radisson Blu Hotel i Prag, har tilldelats en stjärna i Guide Michelin. Den intima restaurangen leds av den tjeckiske kocken Roman Paulus, som erbjuder en meny med fokus på fisk och skaldjur.

29 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

– Michelin hedrar endast de bästa av de bästa, och The Alcron är en pärla där våra gäster kan njuta av mat och service av högsta kvalitet, säger Kurt Ritter, koncernchef och vd för Rezidor Hotel Group.

The Alcron slog upp dörrarna redan 1932. I likhet med hela Radisson Blu-hotellet är matsalen elegant utformad i art deco-stil. Den har en originalspis från 1930 och väggmålningar av dansande par målade av Tamara de Lempicka. Kocken Roman Paulus har tidigare arbetat på The Savoy i London och ombord på kryssningsfartyget Queen Elizabeth II innan han började på The Alcron för fyra år sedan. Han grundar sin kulinariska filosofi på perfekta och färska råvaror, utmärkt service och det lilla extra som överraskar.



Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.