Mornington Hotel Stravaganza lanserar smyckeskollektion - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Mornington Hotel Stravaganza lanserar smyckeskollektion

Mornington Hotel Stravaganza lanserar smyckeskollektion

I ett unikt sammarbete med smyckesdesignern Linda Portinson lanserar Mornington Hotel Stravaganza en exlusiv smyckeskollektion.

18 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Det är lite vad Stravaganza står för, att inte göra det självklara och vara något av en rebell, säger Anneli Lidenwall Hotellchef på Mornington Hotel Stravaganza i Göteborg.

Den 19 maj är det lanseringsfest och det blir första gången som Mornington Hotel Stravaganza visar upp resultatet av samarbetet med smyckesdesignern Linda Portinson.
Till en början var målet att ta fram några smycken som personalen kunde bära. Men resulatet var så enastående att man bestämde sig för att ta fram en hel kollektion av handgjorda och exlusiva smycken. Nu finns allt från örhängen till ett multismycke.
– Vi ville skapa något roligt, vackert och unikt för personalen, men när vi insåg hur bra det blev så känns det som en självklarhet att kunna sälja dessa smycken så att även våra gäster kan ta med sig ett vackert minne hem, berättar Anneli.

Mornington Hotel Stravaganza har länge arbetat med att ta fram egna unika produkter och de mesta man hittar på hotellet och i sitt hotellrum kan man köpa med sig hem. Med smyckeskollektionen går man nu ett steg längre och inleder ett unikt Göteborgssamarbete. I kollektionen är fjärilen den genomgående symbolen, precis som i hotellets logga.
– Fjärilen som symbol står för precis allt det som Mornington Hotel Stravaganza är. Det är en symbol för det vackra och fria, den ständiga utvecklingen och nyfikenhet. Precis den känslan jag fick första gången jag klev innanför dörrarna på hotellet, säger Linda Portinson som designat smyckena.

Linda, som varit lärling hos silver- och guldsmeden Sebastian Schildt, är en kreativ designer som inriktar sig på smycken. Hon hittar mycket av sin inspiration i former och rörelser i naturen. Ett signum för Linda är handgjorda, exklusiva och väl detaljerade smycken med inspiration från organiska former och energi.
– Jag gillar att utmana materialet och ligga på gränsen till skörhet. Det ger en känsla av sirlighet fasten det ändå är starkt, säger Linda.

Precis som Mornington Hotel Stravaganza arbetar Linda med okonventionella idéer och lösningar. Därför är smyckena en direkt spegling av hotellet. Dom är äventyrliga, lekfulla och har ett personligt uttryck med designlösningar som är helt unika.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.