Morningtons hälso-satsning - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Morningtons hälso-satsning

Morningtons hälso-satsning

Näringsfysiologen Fredrik Paulún och äventyraren Fredrik Sträng flyttar in på Mornington Hotel när Sveriges första affärssporthotell utökar sin satsning på välmående affärsresenärer.

24 oktober 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Paulúns Näringscenter öppnar filial på Mornington Hotel i Bromma samtidigt som hotellets gäster får möjlighet att träna med Årets Manlige Äventyrare, Fredrik Sträng. Gäster bjuds också på föreläsningar av kända elitidrottare.

Gästerna på Mornington Hotel har sedan tidigare bland annat kunnat boka rum där personlig tränare ingår, nyttja klätterväggen på fasaden eller låna rullskidor och kajaker. Alla i hotellpersonalen har dessutom dubbla roller, till exempel leder såväl hotelldirektören som kocken olika träningspass.

En näringsfysiologisk pop-up store– Nu tar vi konceptet som affärssporthotell ytterligare en bit. I och med att vi får hit Paulúns Näringscenter kan vi erbjuda både hotellgäster och dagsbesökare personliga kostkonsultationer med några av Sveriges bästa näringsfysiologer, med Fredrik Paulún i spetsen. Vi kommer även tillsammans att utveckla ett antal nya maträtter till vår restaurang, säger Märit Andersson, hotelldirektör på Mornington Hotel Bromma.

Oavsett om man vill gå ner eller upp i vikt, toppa träningsformen, har en sjukdom eller besvär som kräver specifika kostråd, ska man kunna få hjälp med kostupplägg på Mornington Hotel. På plats finns även en så kallad Bod Pod som scannar av kroppssammansättningen och andelen fettfri massa.

Flera stjärnoa som pepparUnder hösten flyttar bergsbestigaren och äventyraren Fredrik Sträng in på Mornington Hotel. Han utsågs nyligen till Årets Manlige Äventyrare, och är den enda i Sverige som fått utmärkelsen två gånger. Hotellgästerna kommer bland annat att kunna boka träningspass med Fredrik och lyssna på någon av Fredriks föreläsningar. Vidare kommer höjdhopparen Patrik Sjöberg att gästa hotellet för att föreläsa och berätta om sin bok. Andra spännande hotellgäster är triathleten Jonas Colting, fridykaren och klättraren Annelie Pompe och extremskidåkaren Sara Orrensjö.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.