Möten med höstfärger vid Berzelii Park i Stockholm - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Möten med höstfärger vid Berzelii Park i Stockholm

Möten med höstfärger vid Berzelii Park i Stockholm

I våras öppnade Nio Rum, en dagkonferensanläggning i en paradvåning på 600 kvadratmeter med utsikt över centrala Stockholm.

1 oktober 2014,

Modern konst blandat med detaljer som bevarats från slutet av 1800-tal är stilen på konferensvåningen Nio Rum i Stockholm. Här hittar man grupprum och konferenslokaler med utsikt mot Berzelii Park, Nybroviken, Strandvägen och Dramaten. Innergården fungerar även som mingelyta och det finns lunchbistro på plats.

 ”Det som skiljer oss från andra konkurerande verksamheter är vår flexibilitet och möjlighet att ordna allt på en och samma adress. Vi hoppas att man bokar en heldag med konferens och lunch för att sedan avsluta med mingel och middag här”, säger Carl Johan Legert, vd Nio Rum.

 Rummen är inredda av Helen Bonnier och Petter Ridderstad som har utgått från känslan att man är hemma hos någon. Funktionella konferensmöbler har mixats med konst och konferensteknik. Bland maten som serveras hittar man alltid något hälsosammare alternativ. Målgruppen man vänder sig till här är företag med krav på hög kvalitet och som vill ha nära till huvudstadens utbud av nöje, shopping och kultur.

 ”Konferens är ett helt nytt område för oss. Det har varit en rolig process att utveckla ett nytt koncept, där vi nu kan utnyttja alla koncernens lokaler på Hamngatan 2. Jag tror våra gäster kommer uppskatta våra unika möjligheter för alla tänkbara event”, säger Robert Hållstrand ägare och grundare Nio Rum.
Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.