Möten med personlig service i fokus - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Möten med personlig service i fokus

Möten med personlig service i fokus

En lyckad konferens eller ett inspirerande möte kan ge otroligt mycket, det har Rönneberga Konferens tagit fasta på.

25 november 2014, uppdaterad: 4 juni 2015

– Vi bygger för framtiden, säger Heléne Zetterström, reception- och marknadschef på Rönneberga Konferens.
Den exklusiva konferensvåningen, Eken, är totalrenoverad och stod klar i september. Eken är det första av tre hus som genomgått en total förvandlig, med helt nya sovrum, badrum, VIP–konferensvåning och nytt grupprum. En privat svit med styrelserum för 14 personer, med strålande havsutsikt. Utöver styrelserummet hittar man även två stora soffgrupper och loungekänsla där kaf­fe, drinkar och vickning serveras. Ett per­fekt tillhåll för mindre grupper som vill ha lyxen av enskildhet och personlig service. Näst i tur att renoveras är huset Boken, där­efter Rönnen, som båda kommer rustas med liknande upplägg.
– Vi i personalen har ”många hattar på oss”, då vi är en liten organisation och job­bar mycket nära kunden, säger Heléne Zet­terström. Det kan vara en och samma person som tar emot kundens bokning, checkar in i re­ceptionen, presenterar lokalerna och hjäl­per till med tekniken.
– Vi får ofta beröm för vårt personliga möte, service och närvaro. Vi har haft tre fantastiska år där vi har ökat resultatet med 30 procent varje år, nu hoppas vi på ytterli­gare ett lika bra år.

Huvudbyggnaden, som är handikappan­passad, har konferenslokaler som passar både stora konferenser och mindre mö­ten. Från den största konferenslokalen, Valhall, med plats för 180 personer, ner till den minsta för 10 personer. Alla lokaler har storslagen sjöutsikt ut mot Stockholms in­lopp.
– Vi har traditionella grupprum, men oftast föredrar kunderna de sociala ytor­na med sköna fåtöljer i smågrupper, i an­slutning till konferenslokalerna, som ar­betsplats för olika gruppdiskussioner. Direkt i anslutning till foajén i entréplan, finns en stor lounge.

I matsalen serveras frukostbuffé, lunch och trerätters middag. Svenska smaker och känsla för kvalitet är kökets ledord. Ekologiska, närproducerade rå­varor som till exempel kalv och lamm från Elfviks gård, lagas från grunden här. I puben dukas den fantastiska tårt­buffén fram till eftermiddagskaffet. Pu­ben blir också en naturlig samlingsplats efter middagen, med möjlighet att spela biljard eller roa sig med spel och täv­lingar från den digitala världen.
– Under lunchen har vi alltid, förutom traditionell meny ett vegetariskt alternativ, soppa och ostbricka. Många väljer den vegetariska rätten, även om de inte är vegetarianer. Under våren och sommaren finns Segelterassen i trädgården med plats för 120 sit­tande, samt en bar.
– Vi rekommenderar våra gäster att använda vår Pool & Relaxavdelning. En upplevelse utöver det vanliga. Där finns stor pool med jetstrålar och bubbelplattor, regndusch, ångbastu, torrbastu och två bubbelpooler samt ett toppmodernt gym.

Ett annat fritidsalternativ är att ta en promenad längs strandkanten eller ner till bryggan för en skön balans mellan arbete och avkoppling, kreativitet och lugn.
– Vi är en flexibel anläggning, anpassad för såväl den lilla gruppen som för den stora. Vi vet att en lyckad kon­ferens, eller ett lyckat möte, kan ge otroligt mycket för både chefer och anställda. Vi på Rönneberga strävar ständigt efter att erbjuda precis det!

Rönneberga konferens:
Ligger 20 minuter från Stockholm.
Här finns 10 konferensrum på 13-150 kvm för 10-180 perso­ner
samt 3 konferensvåningar för mer exklusiva möten.
Alla konferenslokaler är utrustade med projektor och wifi.
Konferenslokalen Valhall har teleslinga.
Stora matsalen rymmer 150 sittande gäster.
De två mindre matsalarna tar emot 30–40 gäster.
Puben har bar, biljard och digitala spel.

Läs mer på:
www.ronneberga.se

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.