Möten som ingen lämnar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Möten som ingen lämnar

Möten som ingen lämnar

Copperhill Mountain Lodge i Åre tror på lugna möten långt bort från vardagsmiljön. Där är det svårt att "bara smita ut i ett ärende".

18 november 2013, uppdaterad: 18 november 2013

– Hit kommer ofta företag som vill förflytta sig från storstan och isolera sig, säger Lina Hansson, projektledare på Copperhill Mountain Lodge i Åre.

För till skillnad från om man är på en dagskonferens nära hemmet är det svårt att smita undan ett hotell på fjället. Här är det lugn och arbetsro som gäller. För det är svårt att stressa bland sprakande brasor och mäktiga fjäll. Och kommer du inte ner i varv bara av miljön så finns både yoga och qigong på schemat, rörelser som hjälper dig fokusera. Här finns också ett spa som konferensgäster har fri tillgång till.

– Grupper på upp till 20 personer erbjuder vi spa-upplevelse med vattengymnastik och ansiktsmask till, säger Lina.

Är man större grupper så kan man turas om i bastun mellan mötena. Största konferenslokalen tar 450 personer, en lokal som också går att dela på tre. Utöver det finns tre mindre rum med plats för 50 personer vardera, i biosittning. För sällskap som vill stänga om sig finns en fest- och bankettlokal med egen bar.

– På vårt privata spa kan man dricka fördrink och äta snittar om man vill, där brukar konferensgästerna bada och basta. Gör man aktiviteter utomhus har vi en kåta där vi brukar servera enklare måltider. Vi vill att man ska äta och dricka gott här och erbjuder också föreläsningar om mat.

Till Copperhill Mountain Lodge tar du dig med bil, buss, tåg eller med flyg till Östersund. Högsäsong för konferenser är mellan jul och påsk, med undantag för populära lovveckor, då är det främst privatpersoner som bor här.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.